Foto: Publicitātes attēli

Latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas Knicks zvaigzne Kristaps Porziņģis šobrīd atgūstas no traumas, un nelielu ieskatu viņa atpūtā un rehabilitācijā iespējams gūt ar sociālo tīklu starpniecību.

Jau vēstīts, ka februāra sākumā Porziņģis spēles laikā guva traumu – viņš sarāva ceļgala krusteniskās saites. Februāra vidū basketbolistam tika veikta operācija, un pagaidām ir grūti spriest, cik ilgs būs atlabšanas periods. Atkopšanās no šādām traumām prasa vismaz pusgadu, bet bieži vien ieilgst arī līdz gadam.

Tiesa, lai gan Porziņģis uz laiku pazudis no spēles laukuma, viņa faniem nav iemesla skumt. Sportists "Instagram" tīklā aktīvi informē par savām gaitām, un šonedēļ viņš pēc ilgāka pārtraukuma beidzot devies izklaidēties.

Basketbolists pārsvarā savu laiku īsina, spēlējot videospēles, bet šonedēļ viņš kopā ar abiem brāļiem Mārtiņu un Jāni, kā arī Jāņa līgavu Gabrielu Neriju devies ieturēties uz slavenību iecienīto restorānu "Catch". Vakara gaitā tapuši arī vairāki foto, ar kuriem kompānija padalījusies virtuālajā vidē.

My alliance

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on Mar 5, 2018 at 8:53pm PST

When I try to "Get Smart" and take phone-calls on my shoe

A post shared by Martins Porzingis (@mporzingis) on Mar 5, 2018 at 8:35pm PST

No filtered was needed tonight except this skirt 😩😩 @kporzee

A post shared by GABI (@gabriellekniery) on Mar 5, 2018 at 7:56pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!