Foto: Vida Press
Laikmetā, kad daudzi savu ikdienu nespēj iedomāties bez regulāras ielūkošanās un atskaitīšanās sociālajos tīklos, netrūkst arī veiksmes stāstu par cilvēkiem, kuriem aktīva rosīšanās virtuālajā vidē palīdzējusi kļūt stāvus bagātiem.

Erina Budina pirms aptuveni diviem gadiem pameta savu dzimto Velsu, lai dotos pasaulē meklēt laimi, un 25 gadus vecajai meitenei tas arī izdevies. Viņa ir kļuvusi par "sociālo tīklu influenceri".

Daļēji par to jāpateicas amerikāņu sabiedrības dāmai un televīzijas šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai. Kad Erina sociālajos tīklos sāka aktīvi dalīties ar saviem selfijiem, daudzi interneta lietotāji piefiksēja, ka viņa ļoti līdzinās Kimai. Tas daiļavai no Velsas palīdzēja piesaistīt jaunus sekotājus.

Kad Erina pirms diviem gadiem pārcēlās uz Londonu, viņai nebija naudas. Meitene dzīvoja lielā trūkumā un nakšņoja savā automašīnā. Tagad gan viss ir mainījies – viņai vairs nav jāuztraucas par to, ko viņa ēdīs un vilks mugurā.

"Man neklājās viegli. Nebija tā, ka kāds man to visu vienkārši iedeva. Kad pārvācos uz Londonu, man nekā nebija. Es biju tukšā, bet es biju arī ļoti neatlaidīga," izdevums "Mail Online" citējis Erinu.

Tagad velsiešu daiļava var atļauties iegādāties smalku zīmolu drānas, īrēt luksusa apartamentus ar skatu uz Temzas upi un citas ekstras, kas agrāk viņai pat sapņos nerādījās.

Kā atklājusi Erina, kuras "Instagram" sekotāju skaits nu jau pārsniedz 300 tūkstošus, dienā viņa nopelna aptuveni 1000 britu sterliņu mārciņu (aptuveni 1122 eiro). Par vienu bildīti, kurā iekļauta reklāma, meitene iekasē no 200 līdz 850 mārciņām.

Erinai ir skaidra vīzija par to, ko viņa vēlas sasniegt. Apņēmīgā meitene līdz 30 gadu vecumam iecerējusi nopelnīt vismaz 10 miljonus mārciņu un apprecēties ar kādu pievilcīgu reperi.

"Ja līdz 30 gadu vecumam man nebūs vismaz 10 miljonu, es būšu vīlusies. Es sevi redzu, dzīvojot lielā mājā Londonā. Man ir sajūta, ka es būšu precējusies ar kādu reperi vai basketbolistu. Man droši vien būs arī daudz bērnu. Es gribu lielu ģimeni, jo arī mana ģimene ir liela. Es gribu vismaz piecus bērnus," sacījusi Erina.
View this post on Instagram

💚 @prettylittlething

A post shared by Erin Budina (@erin_budina) on Aug 13, 2018 at 1:47pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!