Foto: F64/Publicitātes foto/LETA
Arī šonedēļ pasaules un Latvijas šovbiznesā kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

Sandis Ozoliņš sācis strādāt 'Lido'

Foto: LETA

Negaidītu pavērsienu savā karjerā piedzīvojis hokejists Sandis Ozoliņš – viņš sācis strādāt ēdināšanas uzņēmumā "Lido".

Lasīt vairāk

Latviju 'Eirovīzijā' pārstāvēs Laura Rizzotto

Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 24. februāra, vakarā noslēdzās Latvijas Televīzijas dziesmu un izpildītāju konkurss "Supernova", kurā uzvaras laurus plūca Laura Rizzotto ar dziesmu "Funny Girl".

Lasīt vairāk

Maligina atraitne atklāj, kas noticis vīra mūža pēdējā dienā

Foto: LETA

Kopš AS "Olainfarm" vadītāja Valērija Maligina nāves pērnā gada 9. decembrī sabiedrības uzmanības degpunktā nonākusi viņa sieva māksliniece Elīna Maligina. Tagad aizgājēja dzīvesbiedre atklājusi, kas noticis vīra pēdējā dienā.

Lasīt vairāk

Britu medijus sajūsmina Latvijas daiļslidotājas tērps

Foto: F64

Lai gan 17 gadus vecā Latvijas daiļslidotāja Diāna Ņikitina savā olimpiskajā debijā aizvadītajā nedēļā īsajā programmā uzrādīja tikai 26. labāko rezultātu un nekvalificējās izvēles programmai, viņai ar uzviju izdevies pārsteigt sacensību līdzjutējus, un par talantīgo pusaudzi sajūsminājušies arī britu mediji.

Lasīt vairāk

Foto: Ilvesu pāra stils Igaunijas simtgades svinībās

Foto: DELFI.ee/Andres Putting

Aizvadītās nedēļas izskaņā Igaunijas valsts pastāvēšanas simtgades svinību ietvaros simtiem viesu devās uz Valsts prezidenta svinīgo pieņemšanu, un starp viņiem bija arī bijušais prezidents Tomass Hendriks Ilvess ar sievu Ievu.

Lasīt vairāk

Brīvību spalvām: pasauli iedvesmo poliete, kura jau gadu nelieto skuvekli

Foto: Instagram.com/bodyhairmovement/

Arvien vairāk sieviešu atsakās sevi ikdienā apgrūtināt ar dažādiem laikietilpīgiem skaistuma rituāliem, priekšroku dodot dabiskam izskatam. Pirms aptuveni viena gada šai filozofijai pievērsās arī Sonja Citrovska no Polijas. Viņa uz visiem laikiem atteicās no skuvekļa lietošanas, ļaujot vaļu ķermeņa apmatojumam.

Lasīt vairāk

Vienādas kleitas, daile un misēkļi: 'Zelta mikrofona' stila pērles

Foto: DELFI

Otrdienas, 27. februāra, vakarā Dailes teātrī pulcējās pašmāju mūzikas biznesa zvaigznes un citu jomu pārstāvji, lai klātienē baudītu Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" pasniegšanas ceremoniju. Ierasti lielu uzmanību izpelnījies arī viesu stils.

Lasīt vairāk

Foto: Ieskats Olgas Dreģes 80. jubilejas ballītē

Foto: DELFI

Apaļu jubileju marta sākumā svin pašmāju teātra un kino aktrise Olga Dreģe, un par godu viņas 80. dzimšanas dienai tika rīkotas arī līksmas svinības.

Lasīt vairāk

Saimniekšova Neldija piedzīvojusi neticamas pārvērtības

Foto: DELFI/Kadrs no video

Populārā pašmāju iepazīšanās šova "Saimnieks meklē sievu" pēdējās sezonas skatītāju simpātijas iemantoja dabiskā Neldija Kronberga, kura izcēlās gan ar savu tiešo runu, gan vienkāršību.

Lasīt vairāk

Foto: Mūziķi līksmo 'Zelta mikrofona' nakts ballītē

Foto: DELFI

Otrdien, 27. februārī, Dailes teātrī norisinājās Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" pasniegšanas ceremonija, pēc kuras ierasti tika atzīmētas uzvaras un remdētas bēdas par zaudējumiem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!