Foto: Vida Press

Agrāk par sieviešu siržu lauzēju dēvētais aktieris Džons Travolta februārī nosvinēja 64 gadu jubileju. Lai gan viņš savā cienījamā vecumā joprojām nav zaudējis agrāko šarmu un pielūdzēju kinozvaigznei netrūkst, viņa jaunākie foto fanu vidū raisījuši manāmu satraukumu.

Kā vēsta ārzemju prese, Alabamā šobrīd norisinās filmas "Moose" uzņemšana. Galvenā personāža atveidošana tajā uzticēta Travoltam, un paparaci kadri no filmēšanas laukuma liecina, ka aktieris lomas ietvaros piedzīvojis krāšņas pārvērtības.

Bildēs Travolta redzams ar ļoti īpatnēju matu griezumu – pavisam īsi apgrieztu poniju uz pieres un izskūtiem deniņiem. Tāpat arī viņš ataudzējis kuplu sejas apmatojumu. Fani arī piefiksējuši, ka aktieris kļuvis manāmi apaļīgāks.

Kā liecina vietnē "IMDb" publiskotā informācija, trillera "Moose" režisors ir savulaik populārās grupas "Limp Bizkit" solists Freds Dērsts. Tās aprakstā vēstīts, ka stāsts ir par ārprātīgu filmu fanu, kurš izseko sava mīļākā supervaroņa atveidotāju un iznīcina viņa dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!