Foto: Vida Press
Kopš brīža, kad tapa zināms, ka britu princis Harijs saderinājies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu, mediji nepagurdami seko līdzi ik katram viņas solim. Īpaši liela ievērība tiek pievērsta tam, ko viņa velk mugurā.

Ja līdz šim par vienu no vislabāk ģērbtajām britu karaļnama pārstāvēm tika uzskatīta prinča Viljama dzīvesbiedre, Kembridžas hercogiene Katrīna, tad pēdējā laikā arvien biežāk viņu aizēno Megana, kura, lai gan vēl nav ieprecējusies karaliskajā ģimenē, jau pamanījusies iegūt tautas simpātijas, un daži viņu pat salīdzina ar Velsas princesi Diānu.

Abi britu prinči un viņu mīļotās šonedēļ sanākuši kopā nesen dibinātā Karaliskā fonda forumā, kur četrotne izklāstījusi labdarības fonda mērķus un ambīcijas turpmākajiem gadiem.

Pēc pasākuma stila eksperti naski ķērušies klāt Katrīnas un Meganas izvēlēto tērpu salīdzināšanai, un modes tendenču pārzinātāji gandrīz vienprātīgi lēmuši – Harija līgava bijusi galvas tiesu pārāka par sava topošā vīra brāļa sievu, kura, kā zināms, ir trešā bērna gaidībās.

Kā vēsta izdevums "Mail Online", Megana pasākumam bija izvēlējusies modes dizainera Džeisona Vu radītu kleitu, kuras cena ir aptuveni 1888 eiro. Savukārt Katrīna bija ģērbusies "Seraphine" grūtnieču kleitā, kuru iespējams iegādāties par nieka 112 eiro.

Mediju aptaujātie eksperti sprieduši, ka Megana izskatījusies žilbinoši – tērps izcēlis viņas sievišķību un glaimojis viņas auguma aprisēm. Tāpat arī ievērība pievērsta tam, ka abām prinču mīļotajām ir 36 gadi, tomēr, kā vēsta britu laikraksti, Mārkla izskatoties krietni jaunāka par saviem gadiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!