Foto: Vida Press
Jau daudzus gadus tiek lauzti šķēpi par to, vai legingi dēvējami par biksēm, un daļa sabiedrības stingri pieturas pie pārliecības, ka starp šiem abiem apģērbiem liekama vienlīdzības zīme.

Tiesa, netrūkst arī tādu, kas uzskata, ka legingi ir paredzēti tikai sporta zāles apmeklējumam vai laiskai atpūtai uz dīvāna, savukārt citi ar tiem aizstāj bikses un slāj pa ielu. Arī slavenību vidū netrūkst šādu piemēru.

Amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa ir ierindojama to zvaigžņu pulciņā, kas, ne tikai ejot uz sporta zāli, bet arī, dodoties savās ikdienas gaitās, labprāt ģērbjas legingos un kombinē tos ar pavisam īsiem topiņiem un džemperiem.

Slavenību fotogrāfi Gomesu šonedēļ pamanījuši pie kādas sporta zāles Losandželosas pievārtē, un zibenīgi tapusi kadru virkne, kas likusi uzgavilēt visiem tiem, kuri uzskata, ka ar legingiem nevar aizstāt bikses.

Pieguļošie legingi kombinācijā ar īso sporta krekliņu Gomesai likuši nonākt ļoti neveiklā situācijā, jo apģērbs krāšņi izcēlis viņas ķermeņa visintīmākās zonas aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!