Foto: Vida Press
Pēdējos gados bijis maz ziņu par austriešu dziedātājas Končitas Vurstas gaitām. Šonedēļ viņa par sevi atgādinājusi, sniedzot interviju britu TV kanāla ITV raidījmā "Lorraine".

Plašāka sabiedrība Končitu jeb "bārdaino desiņu" iepazina 2014. gadā, kad viņa triumfēja starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija". Dziedātāja pasaulē nākusi kā puisis Toms Noirvits un pērn pavasarī paziņoja, ka, iespējams, pienācis laiks atbrīvoties no Končitas tēla un izdomāt kaut ko jaunu.

Savukārt, kā vēsta britu mediji, šonedēļ TV intervijā Končita atklājusi – viņa apsverot domu kļūt par aktrisi. Tāpat arī viņa atgādinājusi, ka bārdainās lēdijas tēls ir viņas "alter ego". Reizēm viņa ir Končita, reizēm – Toms.

"Tas ir pašsaprotami, ka tad, kad es esmu Končita, es apmeklēju sieviešu tualeti, bet, kad esmu Toms, dodos uz vīriešu tualeti. Es varu galvot, ka citām sievietēm tas nesagādā nekādas problēmas. Viņām pret to nav iebildumu.

Es varu ienākt pa durvīm un priecīgi uzsaukt: "Hei, dāmas, vai kādai ir lūpu spīdums?" Kad neesmu pārģērbies par Končitu, es esmu vīrietis. Turklāt ļoti slinks," "Mail Online" citējis Končitu.

Jāatzīmē, ka pēdējā laikā Končitas tēla stils kļuvis krietni vien vīrišķīgāks, un TV šovā "bārdainā desiņa" atkal nodemonstrējusi savu labo gaumes izjūtu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!