Foto: F64

Lai gan 17 gadus vecā Latvijas daiļslidotāja Diāna Ņikitina savā olimpiskajā debijā aizvadītajā nedēļā īsajā programmā uzrādīja tikai 26. labāko rezultātu un nekvalificējās izvēles programmai, viņai ar uzviju izdevies pārsteigt sacensību līdzjutējus, un par talantīgo pusaudzi sajūsminājušies arī britu mediji.

Kā vēsta izdevums "The Daily Mail", Latvijas daiļslidotāja pārsteigusi ne tikai ar savu priekšnesumu Šadē dziesmas "Soldier of Love" pavadījumā, bet arī izvēlēto tērpu. Diāna sacensībās bija ģērbusies melnā kombinezonā.

Tiek vēstīts, ka skatītāji sociālajos tīklos ļoti slavējuši Diānas vizuālo tēlu un priecājušies, ka viņa uzstājusies biksēs, nevis pavisam īsos bruncīšos kā vairums citu slidotāju.

Ļaudis sprieduši, ka Diānas kostīms bijis pārdomāts līdz katrai sīkākajai niansei. Tērps esot izcēlis slidotājas sievišķību, bet tajā pašā laikā nav bijis pārāk atklāts un pilnībā izslēdzis iespēju sportistei piedzīvot kādu nevēlamu stila misēkli.

Daži Diānu salīdzinājuši ar Kaķsievieti, citi vēstījuši, ka viņa esot nozagusi šovu, bet vēl kāds nav kautrējies meitenei pat publiski atzīties mīlestībā.

Sociālo tīklu lietotāji mudinājši arī citas daiļslidotājas sekot Diānas piemēram un nebaidīties uzstāties biksēs.

Jāatzīmē, ka divas sportistes – Dienvidkorejas daiļslidotāja Jura Mina un Francijas slidotāja Gabriela Papadakis – šajā olimpiādē nonāca ļoti neapskaužamā situācijā, priekšnesuma laikā piedzīvoto ķibeli ar tērpu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!