Foto: AFP/Scanpix/LETA/Vida Press/LETA
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā kūsāja kaislības, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no visapspriestākajiem tematiem.

Foto: Francijas daiļslidotāja olimpiādē piedzīvo 'visļaunāko murgu'

Foto: Vida Press

Neapskaužamā situācijā šonedēļ nonākusi Francijas daiļslidotāja Gabriela Papadakis, kura kopā ar slidotāju Gijomu Sizeronu Phjončhanas ziemas olimpiskajās spēlēs startē pāru sacensībās. Viņa uzstāšanās laikā piedzīvojusi pikantu misēkli ar tērpu.

Lasīt vairāk

Princeses Diānas sulainis atklāj ļoti skumjus notikumus

Foto: Vida Press

Šovasar apritēs 21 gads, kopš traģiskā auto avārija Parīzē izdzēsa Velsas princeses Diānas dzīvība. Par viņas mūžu izteikušies visi, kuriem nav bijis slinkums, un šomēnes atkal lēdijas vārds plaši izskanējis medijos. Viņas kādreizējais sulainis Pols Barels (abi attēlā) atklājis skumjus noslēpumus.

Lasīt vairāk

Maija Doveika: nesaprotu, kādēļ man homoseksuālisms jāatzīst par labu

Foto: LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Maija Doveika, vērtējot aktuālās norises sabiedrībā, intervijā žurnālam "Santa" norādījusi uz trūkumiem, kas, viņasprāt, saistīti ar pārprastu demokrātiju.

Lasīt vairāk

Maligina atraitne vērsusies policijā par pazudušām vērtslietām; uzsākta pārbaude

Foto: DELFI

Kopš AS "Olainfarm" vadītāja Valērija Maligina nāves pērnā gada decembrī daudz tiek runāts par viņa mantojuma sadali. Viss liecina, ka taisnība izrādījusies tiem, kuri prognozēja – ap to sāksies sīva cīņa.

Lasīt vairāk

Foto: Noslēdzies gada pikantākais festivāls 'Erots'

Foto: LETA

Nedēļas nogalē Ķīpsalas izstāžu kompleksā norisinājās Baltijas valstīs vērienīgākais erotikas festivāls "Erots", kas divus vakarus un naktis piedāvāja bagātīgu pikantu izklaižu programmu.

Lasīt vairāk

Kas slēpjas aiz olimpisko spēļu visskaistākā 'mīlas stāsta'

Foto: Vida Press

Kanādas daiļslidotāju duets Tesa Virtū un Skots Moirs šonedēļ ar jaunu pasaules rekordu izcīnīja Phjončhanas olimpisko spēļu zelta medaļas dejās uz ledus. Pāra sniegums nevienu neatstāja vienaldzīgu, un pēc viņu triumfa dedzīgi tiek kulstītas mēles par to, kas ir saskanīgo dejotāju panākuma atslēga.

Lasīt vairāk

Pasaule izsmej ASV ātrslidotāju ērmīgos kostīmus

Foto: Vida Press

Pēc smalkām sarkanā paklāja ceremonijām ierasti tiek veidoti viselegantāk un bezgaumīgāk ģērbto viesu apkopojumi, un Phjončhanas olimpiskās spēles apliecinājušas – arī sporta sacīkstēs jāpiedomā pie tā, kas tiek vilkts mugurā. Citādi var gadīties kļūt par apsmieklu.

Lasīt vairāk

Foto: Holivudas spīdekļa Kveida mīļotā Auziņa mirdz Kensingtonas pilī

Foto: Vida Press

Amerikāņu aktiera Denisa Kveida sirdi pirms pāris gadiem iekaroja latviešu izcelsmes modele Santa Auziņa, un pāris vēl joprojām atstāj īstu mīlas balodīšu iespaidu.

Lasīt vairāk

Hercogiene zaļā: nosodījumu izpelnās Katrīnas kleita

Foto: Vida Press

Svētdien, 18. februārī, Londonā notika Britu filmu un televīzijas akadēmijas balva (BAFTA), un ierasti pēc ceremonijas tiek apspriesti ne tikai balvu saņēmēji, bet arī pasākuma viešņu stils. Nedalītu uzmanību izpelnījusies Kembridžas hercogiene Katrīna, kura šobrīd ir trešā bērna gaidībās.

Lasīt vairāk

Fanus samulsina Daniela Kreiga 'jaunā seja'

Foto: Vida Press

Lai gan britu aktieris Daniels Kreigs nav uzskatāms par klasisku skaistuli, viņa valdzinājumu noliegt nevar. Tiesa, pēdējā laikā pat visrudītākos fanus pārsteidzis viņa izskats.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!