Foto: Vida Press
Kanādas premjerministrs Džastins Trudo, kuru daudzi uzskata par vienu no pievilcīgākajiem politiķiem pasaulē, šomēnes devies vizītē uz Indiju. Pretrunīgu vērtējumu izpelnījies ietekmīgā vīra ģērbšanās stils – sociālo tīklu lietotāji viņam pārmetuši pārmērīgu samākslotību.

Trudo Indijā ieradās aizvadītās nedēļas izskaņā, un vizīte ilgs astoņas dienas, vēsta raidsabiedrība BBC. Izrādot godu, premjerministrs un viņa ģimene vairākus oficiālos pasākumus apmeklējis tradicionālajos indiešu tērpos, tomēr gaidītās sajūsmas vietā viņš kritis ļaužu nežēlastībā.

Kā vēsta ārzemju mediji, sociālo tīklu lietotāji asi kritizējuši Trudo ģērbšanās stilu, dēvējot to par teatrālu un pārspīlētu.

Tāpat arī daudzi sūkstījušies, ka premjerministra tērpu izvēle radījusi iespaidu, ka viņš aplami pieņēmis – indieši ikdienā ģērbjas tā, it kā nupat būtu izkāpuši no kādas Bolivudas filmas. Viņa stils izpelnījies tādus apzīmējumus kā klišejisks, neīsts un kaitinošs.
Foto: Vida Press

Akmeni Trudo dārziņā metuši arī vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis, piemēram, Džammu un Kašmīras reģionu bijušais galvenais ministrs Omārs Abdula, kurš "Twitter" tīklā vēstījis – Kanādas premjerministra ģērbšanās maniere viņam esot likusies par daudz iestudēti jauka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!