Foto: Vida Press

Londonā nupat izskanējusi modes nedēļa, un negaidītu pārsteigumu sagādājusi Lielbritānijas karaliene Elizabete II – viņa otrdien, 20. februārī, ar savu klātbūtni pagodinājusi noslēdzošo modes skati.

Elizabete bijusi pārsteiguma viešņa jaunā britu dizainera Ričarda Kvinna 2018. gada rudens sezonas tērpu skatē. Kā vēsta izdevums "The Guardian", neviens līdz pat pēdējam brīdim nav nojautis, ka pirmajā rindā atvēlēta vieta pašai karalienei.

Uz Elizabeitei paredzētā krēsla bija uzlikts samta spilventiņš, savukārt viņai blakus sēdēja modes ikona, žurnāla "Vogue" ilggadējā galvenā redaktore Anna Vintūra, kura, pieturoties pie pašas iedibinātas tradīcijas tērpu skates baudīt ar saulesbrillēm uz acīm, tās nenoņēma pat karalienes klātbūtnē.

Kā ziņo britu mediji, šī bija 91 gadu vecās Elizabetes mūžā pirmā modes skate, kuru viņa skatījusi klātienē.

Savukārt "Vanity Fair" vēsta, ka Elizabete modes skatē ieradusies ne tikai tāpēc, lai smeltos iedvesmu savai garderobei, bet arī, lai pirmo reizi pasniegtu karalienes īpašo britu dizaina balvu.

Karaliene, kuras stils komentārus neprasa, atkal priecējusi ar eleganci. "Mail Online" vēsta, ka viņai mugurā bija gaiši zila dizaineres Andželas Kellijas radīta tvīda kleita, kurai pa virsu bija uzvilkta pieskaņota, ar "Swarovski" kristāliem bagātīgi izrotāta žakete.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!