Foto: Vida Press
Pēc smalkām sarkanā paklāja ceremonijām ierasti tiek veidoti viselegantāk un bezgaumīgāk ģērbto viesu apkopojumi, un Phjončhanas olimpiskās spēles apliecinājušas – arī sporta sacīkstēs jāpiedomā pie tā, kas tiek vilkts mugurā. Citādi var gadīties kļūt par apsmieklu.

Šonedēļ interneta jokdaru nežēlastībā kritušas ASV olimpiskās izlases ātrslidotājas, kuras pirmdien startēja komandu iedzīšanas sacensībās sievietēm.

Kā vēsta ārzemju mediji, interneta huligānus ļoti uzjautrinājuši dāmu kostīmi, kas vairumam šķituši visai nepiedienīgi un pagalam neveiksmīgi, daļai liekot just līdzi sportistēm un nosodīt tērpu autoru, bet citiem – skaļi smieties un knapi valdīt asaras.

Pie vainas bijis gaišā auduma pleķītis pieguļošo kostīmu staklē, un tas arī kļuvis par iemeslu dažādiem divdomīgiem jociņiem.

Kādam ielāps atgādinājis "citplanētiešu vagīnu", bet citi sprieduši, ka, lai arī kāds būtu zinātniskais izskaidrojums tam, ka gaišā auduma pleķis atrodas tieši staklē, tas neesot bijis pārāk prātīgs lēmums.

Savukārt izdevums "Mail Online" vēsta, ka ātrslidotāju tērpus radījis zīmols "Under Armour" un gaišais ielāps to kājstarpē iestrādāts ne bez iemesla. Vieglais materiāls starp slidotāju augšstilbiem ir slidens audums, kas, sportistam slidojot, samazina berzi līdz pat 65 procentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!