Foto: Vida Press
Ja ziemas spelgonī pēkšņi sakārojas pasildīties saulītē un tikt pie zeltaina iedeguma, pie viena nejauši satiekot arī kādu ievērojamu šovbiznesa zvaigzni, jāmēro ceļš uz Barbadosu – tas ir viens no slaveno un bagāto ļaužu iecienītākajiem brīvdienu galamērķiem.

Kur ir slavenības, tur spieto arī paparaci, kārojot pēc jaunas sensācijas, un aizvadītās nedēļas izskaņā Barbados pludmalē fotogrāfi pamanījuši Ukrainas boksa leģendu Vladimiru Kļičko.

Kā vēsta ārzemju tabloīdi, Kļičko uz Barbadosu atpūsties devies kopā ar visu ģimeni – mīļoto sievieti, amerikāņu aktrisi Haidenu Panetjeru un abu kopīgo meitiņu Kaju, kurai pērn decembrī apritēja trīs gadiņi.

Modrie slavenību fotogrāfi tikuši pie kadriem, kuros visā krāšņumā iespējams novērtēt Kļičko iespaidīgo, labi trenēto torsu bez krekla. Tāpat arī bokseris pārsteidzis ar interesantu piegājienu, kā nest bērnu – viņš savu meitu, ietītu dvielī, pa pludmali stiepis kā mazu pauniņu.

Atgādinām, ka janvāra izskaņā Kļičko viesojās Latvijā, lai klātienē baudītu latviešu labākā boksera Maira Brieža dueli ar ukraini Oleksandru Usiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!