Foto: Publicitātes foto

Nedēļas izskaņā Latvijas Televīzijas ēterā atkal virmoja dziesmu un izpildītāju konkursa "Supernova" kaislības, kas vienkopus pulcēja arī tā sauktos "dīvāna ekspertus" – cilvēkus, kuri savu viedokli iecienījuši paust sociālajos tīklos. Arī viņiem bija viedoklis par ekrānos redzamo.

Kā pirmā uz "Supernovas" trešās pārraides skatuves kāpa Jenny May ar spāņu valodā izpildīto kompozīciju "Soledad". Jau agrāk vērīgāki mūzikas mīļotāji bija pamanījuši kompozīcijas līdzību ar puertorikāņu mūziķa Luisa Fonsi megahitu "Despacito".

Līdz ar dziedātājas priekšnesumu "Supernovas" tiešraidē arī sociālajos tīklos sākās īsta vētra – cilvēki norādīja, ka būtu riskanti sūtīt uz "Eirovīziju" dziesmu, kas varētu radīt aizdomas par plaģiātu. Tāpat sava deva joku tika arī Jenny May vizuālajam tēlam – virvēm un pieticīgajam apģērbam – un viņas līdzībai ar Šakiru.

Kā žūrijas komisijas ceturtā dalībniece šajā vakarā dalībniekus vērtēja dziedātāja Aija Andrejeva, bet, kamēr dziedātāja analizēja priekšnesumus, "dīvāna eksperti" metās apspriest skatuves mākslinieces frizūru.

Asprātības sociālajos tīklos virmoja visu konkursa laiku, bet aina krasi mainījās, kad uz skatuves kāpa Brazīlijā dzimusī Laura Rizzotto – dziedātājas sniegums daudzus pārsteidza, un viņai pārliecinoši izdevās nostiprināt savu konkursa favorītes statusu.

Kā jau ierasts, savs viedoklis cilvēkiem bija arī par rezultātiem – ne vienu vien apbēdināja fakts, ka finālam nekvalificējās Katrine Lukins ar dziesmu "Running Red Lights".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!