Foto: AFP/Scanpix
Kārtējo iemeslu satraukties un dusmoties saviem nelabvēļiem sarūpējusi Bekhemu ģimenīte. Allaž modrie britu tabloīdi piefiksējuši, ka Viktorija un Deivids klaji pārkāpj likumu.

Bijušais futbolists un modes dizainere kopā ar savām atvasēm mitinās greznā namā, kas atrodas ekskluzīvā rajonā Rietumlondonā. Viņu kaimiņi ir dažādi aristokrāti, diplomāti, politiķi un slavenības.

Bekhemu ģimenes ierašanās rajonā kaimiņiem sagādājusi ne mazums likstu – ļaudis savulaik presei sūdzējušies par remontdarbu trokšņiem, kā arī nav bijuši mierā ar to, ka līdz ar ģimenes parādīšanos līdz šim tik mierīgo rajonu pārņēmusi kņada un paparaci, kas uzglūn ik uz soļa.

Bekhemi atkal nonākuši ļaužu valodās, un šoreiz pie vainas ir kamīns.

Vairākos Londonas rajonos spēkā ir likums, kas paredz, ka dūmu izvadīšana caur skursteni ir pārkāpums. "Nedrīkst dedzināt koksni ar atklātu liesmu," likumu citējis izdevums "The Mirror".

Savukārt tie, kuri seko līdzi Bekhemu ģimenes gaitām sociālajos tīklos, pamanījuši, ka Viktorijas, Deivida un viņu bērnu profilos pa retam parādās bildītes, kas tapušas pie omulīga kamīna, kurā sprakšķ malciņa.

Bekhemu nelabvēļi steiguši par to paziņot attiecīgajām instancēm. Kā vēsta tabloīdi, sods par šādu pārkāpumu esot 1000 britu sterliņu mārciņu.

Nosodījumu par viņu rīcību ģimenei pauduši ne tikai sociālo tīklu lietotāji, bet arī dabas draugi, kuri aktīvi līdzdarbojas gaisa piesārņojuma mazināšanas kampaņās. Viņuprāt, likums visiem ir viens, bet Bekhemi ar savu rīcību Londonas iedzīvotājiem izrādot klaju necieņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!