Foto: Vida Press

Kad jau šķita, ka savulaik par Holivudas mūžīgo līgavu dēvētā aktrise Dženifera Anistone ir atradusi īsto vīrieti, ar kuru kopā novecot, pasauli pāršalkusi ziņa, ka viņas un aktiera Džastina Terū divarpus gadus ilgajai laulībai pienācis gals.

Starp pasaules šovbiznesa zvaigznēm netrūkst arī citu piemēru, kas apliecina – slava, panākumi karjerā un fanu mīlestība ne vienmēr nozīmē arī veiksmi privātajā dzīvē. Dažas slavenības savas otrās pusītes maina kā zeķes, savukārt citas, ja var ticēt bijušo partneru stāstiem, attiecību veidošanā, romantiskās dzirksts uzturēšanā un seksā ir galīgas neprašas.

Seksīgāko un iekārojamāko slaveno vīriešu un sieviešu topi nav vienīgie – ārvalstu mediji apkopojuši arī pašus neveiksmīgākos šovbiznesa mīlniekus.

Siekalaino buču meistars – Bredlijs Kūpers

Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers (attēlā) ir daudzu sieviešu sapņu vīrietis. Kinozvaigznes zilās acis, daiļie sejas vaibsti un talants ir perfekta kombinācija, lai viņš gozētos iekārojamāko kungu topa augšgalā, taču privātajā dzīvē viņam nesokas tik labi.

Kūpers saticies ar daudzām slavenām sievietēm, taču neviena neko labu nav varējusi pateikt par viņa mīlnieka prasmēm. Pat aktrise Dženifera Lourensa, ar kuru kopā Bredlijs filmējies vairākās kinolentēs, viņu nopēlusi.

Lourensa vairākās intervijās atzinusi, ka Kūpers draņķīgi skūpstoties – viņa bučas esot slapjas un siekalainas.

Savukārt citas bijušās stāstījušas, ka gultā viņš esot garlaicīgs – Kūpers esot lēnīgs, stīvs, neprasmīgs un iecienījis pavisam parastas pozas.

Kūpera meistarstiķis sieviešu valdzināšanā esot runāšana franču valodā – šo paņēmienu aktieris esot izspēlējis ar vairākām bijušajām sievietēm, taču, kā rādās, nostrādājis tas ir ar krievu modeli Irinu Šeiku, ar kuru kopā viņš ir jau ilgāku laiku, un pērnā gada martā pasaulē nāca abu kopīgais bērniņš.
Foto: Vida Press

Egoistiskā mīlniece Dženifera Anistone

Foto: EPA/LETA

Holivudas aktrise Dženifera Anistone (attēlā) ir pierādījums tam, ka skaistums, seksīgums, gudrība un bagātība ne vienmēr ir galvenie stūrakmeņi, lai noturētu vīrieti.

Par tādu sievieti, kāda ir Anistone, sapņo daudzi, taču viņai pašai mīlas dzīvē gājis kā pa kalniem un lejām. Savulaik viņa pat dēvēta par Holivudas mūžīgo līgavu.

Laika gaitā Anistonei piedēvētas attiecības ar daudziem slaveniem vīriešiem. Viņas pirmais vīrs bija aktieris Breds Pits, taču laulība izjuka ar pamatīgu skandālu, un Dženifera vēl ilgi nespēja pārdzīvot šķiršanos.

Šī savienība ilga septiņu gadus, taču pāris nolēma iet šķirtus ceļus, kad Breds filmas "Mr. & Mrs. Smith" ("Smita kungs un kundze") filmēšanas laukumā iepazina daiļo aktrisi Andželīnu Džoliju, ar kuru šobrīd ir precējies un audzina prāvu bērnu pulciņu.

Pēc tam tabloīdi ziņojuši, ka viņai bijušas dēkas ar daudziem šovbiznesā labi zināmiem vīriešiem, taču attiecības ātri vien izirušas. Turklāt bijušie mīlnieki Anistoni nav saudzējuši – ne viens vien vēlāk nopludinājis informāciju, ka viņa esot īsta fūrija un pagalam egoistiska mīlniece, kura gultā domā tikai par savu labsajūtu.

2015. gadā Anistone apprecējās ar aktieri un režisoru Džastinu Terū, beidzot pieliekot punktu neveiksmju sērijai, kas viņas mīlas dzīvi vajāja gadiem ilgi, bet tagad tapis zināms – šī laulība izjukusi.

Nemākulīgā Mikipele – Kolins Farels

Foto: Vida Press

Arī aktieri Kolinu Farelu (attēlā) iekārojamā vīrieša statuss nav glābis no iekļūšanas šovbiznesa neveiksmīgāko un neprasmīgāko mīlnieku apkopojumā.

Tabloīdi savulaik ziņojusi, ka šķelmīgā skatiena īpašniekam bijuši mīlas romāni ar daudzām slavenām sievietēm – dziedātāju Britniju Spīrsu, aktrisēm Demiju Mūru un Andželīnu Džoliju, ballīšu karalieni Lindsiju Lohanu, neskaitāmām modelēm un citām skaistulēm.

Tiesa, Farela prasmes gultā atspoguļotas ne tajā spožākajā gaismā. Pirms pāris gadiem režisora Vudija Allena bērnu franču izcelsmes auklīte žurnālistiem nopludināja informāciju, ka viņa gulējusi ar aktieri.

Auklīte savos izteikums Farelu nežēloja – viņa nopēla aktiera prasmes gultā un pat nodēvēja viņu par nemākulīgu Mikipeli.

Gultā auksta kā zivs – Teilore Svifta

Foto: AP/Scanpix

Jauniņā dziedātāja Teilore Svifta (attēlā) ir ne tikai nopelniem bagāta dziedātāja, bet arī izdaudzināta vīriešu medniece. Viņai bijuši romāni ar daudziem šovbiznesa smukulīšiem, taču nevienas no šīm attiecībām nav izturējušas laika pārbaudi.

Sviftai šobrīd ir 26 gadi, bet viņas bijušo mīlnieku saraksts ir garš un visai iespaidīgs. Viņa savulaik satikusies ar aktieri Džeiku Džilenhols, filmas "Krēsla" zvaigzni Teiloru Lautneru, Kenediju dinastijas pārstāvi Konoru Kenediju, mūziķiem Džo Džonasu un Džonu Maijeru, "One Direction" smukulīti Hariju Stailzu, skotu dīdžeju Kelvinu Harisu, britu aktieri Tomu Hidlstonu un tā varētu turpināt vēl ilgi.

Svifta nereti tiek dēvēta par šķiršanās dziesmu karalieni – teju katram bijušajam mīļotajam viņa veltījusi kompozīciju, un visas kļuvušas par īsteniem hitiem.

Daudzi bijušie intervijās ārvalstu medijiem pastāstījuši, ka Teilore gultā esot auksta kā zivs. Viņai patīkot stundām ilgi skūpstīties, taču meitene nav gatava iet tālāk. Nereti seksa iztrūkums attiecībās bijis galvenais šķiršanās iemesls.

Ne izmērs, ne prasmes – reperis Eminems

Foto: Reuters/Scanpix

Pats slavenākais baltādainais reperis Eminems jeb Maršals Brūss Materss ir izdevis neskaitāmus veiksmīgus hitus un ieguvis prestižus mūzikas industrijas apbalvojumus, taču mīlas dzīvē viņam sokas čābīgi.

Viņš divas reizes bijis precējies ar vienu un to pašu dāmu – savu vidusskolas laiku mīlestību Kimberliju Skotu. Pāris vairs nav kopā, un bijusī sieva Eminemu noķengājusi visos iespējamos veidos.

Viņa žurnālistiem savulaik sūkstījusies ne tikai par to, cik lielā nabadzībā nācies dzīvot, pirms Eminems kļuvis par pasaules mēroga zvaigzni, bet arī viņa prasmēm gultā.

Kimberlija apgalvojusi, ka Eminema penis esot pavisam neliels. Turklāt viņš neesot pratis ar to apieties. Tiesa, lai gan bijusī sieva apgalvojusi, ka reperis neesot spējis viņu apmierināt, abi pamanījušies radīt trīs kopīgus bērnus.

Puišelis gultā – reperis 50 Cent

Foto: AP/Scanpix

Arī amerikāņu reperim Pusdolāram jeb 50 Cent, īstajā vārdā Kērtisam Džeksonam (attēlā), nav izdevies iemantot meistarīga mīlnieka un sieviešu apmierinātāja slavu.

Melnādainas reperis savās dziesmās bieži skaita rīmes par magic stick jeb "maģisko nūjiņu", kas atrodas viņa biksēs. Tiesa, vairākas sievietes žurnālistiem pastāstījušas, ka patiesībā mūziķa vīrišķā mantība nemaz neesot tik maģiska.

Viena no 50 Cent bijušajām mīļākajām savulaik medijiem atklājusi, ka viņš esot ļoti neprasmīgs gultas biedrs, kurš seksa laikā mulsis un kautrējies kā nepieredzējis puišelis.

Bijusī draudzenīte seksu ar Pusdolāru skalā no viens līdz 10 novērtējusi skarbi – ar trijnieku. Sēdies, 50 Cent, tu esi nesekmīgs!

Sekss spoguļu priekšā – reperis Drake

Foto: Vida Press

Reperi savās dziesmās sevi bieži vien pozicionē kā īstus meitu ģēģerus, kuru priekšā ceļi ļimst pat rūdītākajām dzelzs lēdijām. Dīvainā kārtā neprasmīgāko mīlnieku apkopojumos iekļuvuši vairāki šī mūzikas žanra pārstāvji. Arī kanādiešu izcelsmes mūziķis Drake jeb Obrijs Dreiks Greiems (attēlā).

Līdzīgi kā daudzi reperi, arī Drake kompozīcijās nemitīgi apdzied savas neizmērojamās spējas gultā. Tiesa, pašpasludinātais Kazanova ne vienmēr spējis attaisnot cerības.

Tik turīgs un slavens vīrietis kā Drake, protams, pārgulējis ar daudzām, tajā skaitā daiļo barbadosiešu izcelsmes dziedātāju Riannu. Kāda bijusī, kura vēlējusies palikt anonīma, savulaik medijiem nopludinājusi informāciju par repera dīvainajiem seksa paradumiem.

Sieviete atklājusi, ka Drake esot īsts narciss – viņam patīkot nodarboties ar seksu spoguļu priekšā un vērot notiekošo. Kā pamanījusi meitene, viņš mīlēšanās laikā nemitīgi lūkojies tikai uz savu spoguļattēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!