Foto: Privātais arhīvs

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins ir viens no populārākajiem un apspriestākajiem Krievijas šovbiznesa pāriem. Sabiedrība un prese cītīgi uzmana ikkatru viņu soli, tomēr lauleņi savu privāto dzīvi cenšas neafišēt un visbiežāk par savām gaitām informē paši – ar sociālo tīklu starpniecību.

Gan Allai, gan Maksimam ir "Instagram" foto blogi, kuros viņi dalās ar īpašiem savas dzīves brīžiem. Pāra publicētajos kadros aplūkojami viņu bērniņi, dažādu pasākumu un privātu ballīšu aizkulises, un reizēm mākslinieki dalās arī ar uzjautrinošiem un komiskiem video.

Galkina un Pugačovas ģimene mitinās greznā pilī, kuras celtniecība sākās pirms aptuveni 13 gadiem. Nams atrodas elitārā ciematā Maskavas pievārtē, un tiek lēsts, ka tā būvniecība izmaksājusi aptuveni 10 miljonus ASV dolāru.

Preses fotogrāfiem vēl nav bijusi iespēja paviesoties pāra skaistajā miteklī, bet nelielu ieskatu ģimenes privātajā zonā iespējams gūt, pateicoties Maksima un Allas publicētajām fotogrāfijām, kas liecina – nama labiekārtošanai nauda nav žēlota.

Kā vēsta mediji, pils platība ir 2300 kvadrātmetru. Pilij ir seši stāvi un pat tornis. Tās apdarē izmantots marmors un citi ekskluzīvi materiāli.

Pilī ir viss nepieciešamais, lai ģimene varētu baudīt fiziskās aktivitātes un citas izklaides, neizejot no mājām. Namā ir ierīkota sporta zāle, kinozāle, baseins, sauna, biljarda zāle un bibliotēka. Pilī ir vairākas guļamistabas un viesu pieņemšanas zāle. Tāpat arī mājā ir ierīkots lifts un pazemes autostāvvieta.

Savukārt pils teritorijā ir izveidots ziemas dārzs, bērnu spēļu laukums un pat neliels amfiteātris. Sētā ir arī atsevišķas mājiņas, kas paredzētas apkalpojošajam personālam.

Чудесный вечер!

A post shared by Максим Галкин | Official (@maxgalkinru) on Jan 10, 2018 at 5:42am PST

Надоели патлы. 💇🏻‍♂️

A post shared by Максим Галкин | Official (@maxgalkinru) on Jan 13, 2018 at 6:55am PST

Старательная Лиза

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on Nov 23, 2016 at 2:07am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!