Foto: Publicitātes foto

Latviešu seriālā "Svešā seja" plašāka sabiedrība ieraudzīja jauno pašmāju aktieri Niklāvu Kurpnieku, kurš televīzijas projektā pārliecinoši iejuties Bruno tēlā. Tāpat ievērību viņš izpelnījies ar lomām Dailes teātrī un attiecībām ar kolēģi Dārtu Daneviču.

Domas par vietējiem seriāliem dalās, un arī Kurpnieks intervijā žurnālam "OK!" nav slēpis – saņemot piedāvājumu filmēties "Svešajā sejā", viņš lēmumu rūpīgi pārdomājis.

"Zvanīju profesijas brāļiem, prasīju, ko darīt. Zināju, ka Dārta spēlēs. Manai lomai bija paredzēts cits, bet viņš nevarēja piedalīties. Es ilgi domāju, jo seriāls man vienmēr ir asociējies ar kaut ko nekvalitatīvu. Bet zināmu apsvērumu dēļ... Vienmēr sev saku – tas ir darbs profesijā. Man nav jāiet strādāt bārā vai slaucīt ielas. Loma seriālā, protams, uzliek štampu – cilvēki mani sauc par Bruno," atzinis Kurpnieks.

Viņš arī atzinis – lai gan pats filmējas seriālā, viņam esot iebildumi pret tā scenāriju.

"Iekšēji, protams, iebildumi ir visu laiku. Uzskatu, ka scenāristus gan vajadzētu pamainīt. Bet es nevaru to ietekmēt. Cilvēki ir sastrādājušies," intervijā žurnālam "OK!" norādījis Kurpnieks.

Jau vēstīts, ka "Svešās sejas" veidotāji ir pieredzes bagātā "UgunsGrēka", "Ēnu spēļu" un citu seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece un scenārija autore Gunta Kalniņa.
Foto: F64
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!