Foto: Publicitātes foto

Nedēļas izskaņā notikušajā Latvijas Televīzijas dziesmu un izpildītāju konkursa "Supernova" otrajā pusfinālā piedalījās arī Horens Stalbe ar apvienību "Riga Reggae", bet viņu dalību aizēnoja kāds pārpratums.

Vairāki skatītāji pamanīja, ka balsojuma laikā "Supernovas" mājaslapā "Riga Reggae" fotogrāfija gozējās ne tikai viņu profilā, bet arī pie izpildītāja Ritvara vārda, kas neuzmanīgāku balsotāju varēja arī samulsināt – vadoties pēc fotogrāfijas, kāds "Riga Reggae" fans, iespējams, savu balsi varēja atdot par Ritvaru.

Uz šo pārpratumu norādījusi arī pati muzikālā apvienība.

"Brāļi un māsas, grupa "Riga Reggae" vēlas pateikties visiem, kas mūs atbalstīja konkursa "Supernova" 2. pusfinālā.

Atvainojamies, ka tikāt maldināti un nekorektas informācijas dēļ "Supernovas" oficiālās mājaslapas balsojumā, iespējams, daļa jūsu vērtīgo balsu diemžēl tika pieskaitītas citam konkursa dalībniekam," vēsta grupas oficiālā "Facebook" lapa.

Tāpat mūziķi "Delfi Izklaidi" informēja, ka ir nosūtījuši konkursa "Supernova" organizatoriem aicinājumu šīs balsojuma kļūdas dēļ pārskatīt otrā pusfināla rezultātus.

Jau vēstīts, ka otrajā pusfinālā tiesības cīnīties par ceļazīmi uz "Eirovīziju" ieguva Ritvars un MADARA, kuri pievienojās pirmajiem diviem finālistiem Lienei Greifānei un Edgaram Kreilim.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!