Foto: DELFI
Trešdien, 7. februārī, kultūras pilī "Ziemeļblāzma" pulcējās atlēti, treneri, sporta organizāciju pārstāvji un sabiedrībā zināmi ļaudis, lai, pie viena atzīmējot arī Latvijas vieglatlētikas 120 gadu jubileju, svinīgajā "Gada balva vieglatlētikā" ceremonijā suminātu labākos no labākajiem.

Ja ikdienā savus labākos vieglatlētus esam pieraduši redzēt sportiska stila apģērbā, tad svinīgajā pasākumā varēja novērtēt pašmāju atlētu un sporta aprindu ļaužu modes un stila izjūtu. Lielākā daļa vīriešu bija ģērbušies uzvalkos, savukārt daiļā dzimuma pārstāves priecēja ar elegantiem tērpiem.

Ar īpaši sievišķīgu tēlu izcēlās septiņcīņniece Laura Ikauniece-Admidiņa, kura pasākumam bija izvēlējusies klasisku vērtību – mazo melno vakarkleitu, kas ļāva novērtēt sportistes slaidās kājiņas. Viņa arī tika ieguva balvu kā 2017. gada Latvijas labākā vieglatlēte.

Arī vieglatlētes Līga Velvere un Sindija Bukša bija izvēlējušās ļoti elegantus tērpus, kas izcēla viņu sievišķību.

Tāpat arī uz citu viesu fona izcēlās šķēpmetēja Līna Mūze, kura bija tērpusies īsā kleitiņā ar bagātīgi izcakotu tērpa augšdaļu, bijusī vieglatlēte Ineta Radēviča, kura apbūra ar zaļu samta vakartērpu, un daudzas citas dāmas un arī kungi.

Jau vēstīts, ka par Latvijas labākajiem vieglatlētiem 2017. gadā tika nosaukti Ikauniece-Admiņa, kā arī tāllēcējs un trīssoļlēcējs Elvijs Misāns. Par citiem balvu saņēmējiem vairāk iespējams uzzināt šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!