Foto: Instagram.com/lomus.ua/Instagram.com/usykaa

Pamazām norimušas kaislības ap janvāra izskaņā Rīgā notikušo Pasaules boksa supersērijas (WBSS) pusfināla dueli, kurā spēkiem mērojās latvietis Mairis Briedis un ukrainis Oleksandrs Usiks. Ukraiņu bokseris pēc cīņas steidza atpakaļ uz dzimteni, kur laiku pirms nākamās došanās ringā velti netērē.

Īsi pēc atgriešanās Kijevā Usiks bija steidzis uz studiju, lai piedalītos Ukrainas multiplikācijas filmas "The Stolen Princess" ierunāšanā – tajā populārajam bokserim uzticēta bandīta loma, un, kā liecina viņa aktivitātes sociālajos tīklos, Usiks šim darbam piegājis ar lielu nopietnību.

Tāpat bokseris nav laidis garām februāra sākumā Sočos notikušo otru boksa supersērijas pusfinālu, kurā Krievijas bokseris Murats Gasijevs pieveica kubieti Junieru Dortikosu, tādējādi kļūstot par Usika pretinieku fināla cīņā.

🥊🏆🚀Сочи. #usyk17

A post shared by Usyk Aleksandr (@usykaa) on Feb 3, 2018 at 8:27am PST

Abu tikšanās ringā notiks maijā, bet jau tagad bokseri pamanījās gan apsveikt viens otru, gan daudznozīmīgi ielūkoties nākamā pretinieka acīs.
Pēc sportisko kaislību norimšanas Usiks devies brīvdienās uz Meksiku un paguvis jau savus fanus iepriecināt ar dažiem foto no saulainās atpūtas Karību jūras krastā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!