Foto: Instagram.com/toytoyroxx
Mūsdienās teju vai zelta vērtē tiek turēts labi trenēts dupsis un tvirtas krūtis, kas tiek publiski izspīlētas, kad vien rodas tāda izdevība. Tas daudzas sievietes pamudinājis iesaistīties miermīlīgā protesta akcijā, kuras ietvaros daiļā dzimuma pārstāves sociālajos tīklos lepojas ar savām nošļukušajām krūtīm.

Jaunais stulbings, kurš savus sekotājus pulcē zem tēmtura "#SaggyBoobsMatter", jau piesaistījis gana daudz sieviešu, kas globālajā tīmeklī padalījušās ar bildēm, kurās viņu dekoltē ne tuvu neizskatās tik perfekti kā daudzo "Instagram" modeļu un superzvaigžņu izspīlētie labumi.

Kā vēsta "Mail Online", viena no protesta akcijas aizsācējām ir Londonā dzīvojošā blogere Čidera Egerua, kura uzskata, ka nošļukušajām krūtīm veltītais tēmturis palīdz lauzt sabiedrībā valdošos stereotipus par skaistuma ideāliem.

23 gadus vecā daiļava savus "Instagram" fanus regulāri priecē ar kadriem, kuros pozē bez krūštura, un sieviete atzinusi, ka agrāk tik ļoti kaunējusies par to, ka viņas apaļumi ne tuvu nav tik tvirti kā modelēm glancētajos žurnālos, ka pat apsvērusi domu par krūšu samazināšanas operāciju.

Tagad gan viņa pieņēmusi savu ķermeni tādu, kādu daba to radījusi, un Čideras piemērs iedvesmojis arī citas sievietes nekaunēties par sava ķermeņa nepilnībām.

🏆🥇🎉🔥#saggyboobsmatter @theslumflower

A post shared by Megan Brannum (@trippytravelingyoga) on Feb 6, 2018 at 3:32pm PST

😏 #saggyboobsmatter #naturalbeauty #naturalboobs @theslumflower

A post shared by Catherine ❤ (@strangecath) on Feb 6, 2018 at 7:52am PST

#saggyboobsmatter❤

A post shared by Amber_Zaaaah (@zazanyakathi) on Feb 5, 2018 at 4:35am PST

wind really wasn’t tryna let me prosper 😒

A post shared by Lauryn Marshall (@laurynmarshall) on Feb 4, 2018 at 8:28am PST

#saturdaynight #london #bbw #saggytits #saggyboobsmatter

A post shared by Dee (@danielledeex) on Feb 4, 2018 at 5:51am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!