Foto: Vida Press/Privātais arhīvs

Viens no latviešu basketbolista, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigznes Kristapa Porziņa fanu iecienītākajiem tematiem ir sportista virtuālais flirts ar dažādām "Instagram" daiļaviņām, no kurām īpaši izceļamas piecas, par kurām rakstījuši ne tikai pašmāju mediji, bet arī ārzemju tabloīdi.

Kārdinošais 'Playboy' zaķis

Foto: Vida Press

Aizvadītā gada februārī ārzemju mediji steidza vēstīt, ka Porziņģis met acis uz "Playboy" modeli Abigailu Rečfordu, kura savus "Instagram" sekotājus priecē ar valdzinošiem foto, kas bieži vien atstāj maz vietas iztēlei.

Latviešu basketbolists vienu no modeles kadriem bija novērtējis ar izteiksmīgi izbolītu aci pāri. Savukārt Abigaila Porziņģim komentāros atbildēja ar divām actiņām un virtuālām lūpiņām.

Ziņa par abu "Instagram" flirtu strauji izplatījās ASV medijos un Ņujorkas "Knicks" fanu vidū, kas ne tikai metās uzmundrināt jauno puisi, bet arī brīdināja viņu uzmanīties no efektīgās daiļavas, jo ne visi bija pārliecināti, ka viņas nodomi ir tīri.

Tiesa, arī pirms flirta ar Porziņģi Abigaila jau bija guvusi zināmu atpazīstamību kā sociālo tīklu zvaigzne, glamūra modele un aktrise. Viņa savulaik pozējusi tādos izdevumos kā "Esquire", "Maxim" un "Playboy". Savukārt kādā intervijā jaunā sieviete atklājusi, ka ar vienu bildīti "Instagramā" viņa var nopelnīt pat sešus tūkstošus ASV dolāru.

Horvātiešu skaistule Porziņģim iedod kurvīti

Foto: Instagram.com/ines_nikic

Dažus mēnešus vēlāk Porziņģis izmēģināja veiksmi, izrādot uzmanību horvātu modelei Inesei Nikičai. Basketbolists foto, kurā daiļava pozē bikini, bija nokomentējis ar dzeltenu ģīmīti, kuram acu vietā ir sirsniņas.

Tiesa, šoreiz sportistam neizdevās iegūt noskatītās modeles simpātijas. Nikiča, piefiksējusi Porziņģa centienus flirtēt, sociālajos tīklos publicēja foto, kurā skūpsta kādu puisi. Momentuzņēmums bija papildināts ar daudznozīmīgu vēstījumu: "Vai tu, Kristap Porziņģi, guli mierīgi?"

Savukārt Porziņģa fani nesnauda. Atriebjoties modelei par atraidījumu, basketbolista atbalstītāji daiļavas pludmales kadru pārpludināja ar tādu pašu emocijzīmi, kādu tai bija veltījis Kristaps.

Porziņģa atbalstītāju armijas uzmanība bija tik nomācoša, ka Nikičai uz laiku nācās savu "Instagram" foto blogu padarīt privātu, bet vēlāk daiļava atgriezās apritē, lai kārdinātu ar pikantiem kadriem.

A post shared by Ines Nikić (@ines_nikic) on Jan 29, 2018 at 11:14am PST

❄️🌞

A post shared by Ines Nikić (@ines_nikic) on Jan 28, 2018 at 12:39pm PST

In love with Amsterdam.

A post shared by Ines Nikić (@ines_nikic) on Jan 18, 2018 at 3:34am PST

Arī Kristīne Deimon atraida Porziņģi

Foto: Privātais arhīvs

Inesen no Horvātijas gan nav vienīgā, kura Porziņģim iedevusi kurvīti. Aizvadītā gada septembrī sportists neilgi pirms atgriešanās Ņujorkā sūkstījās faniem par vientulību. Tas ne pa jokam nokaitināta pašmāju sabiedrības dāmu un skropstu meistari Kristīni Deimon, kura sportistam veltīja skarbus vārdus.

Deimon "Facebook" tīklā atklāja, ka basketbolists viņai izrādījis simpātijas, bet, saņemot atraidījumu, sācis lekties kā augstprātīgs muļķis.

"Pieradis visu dabūt un, kad saņem atraidījumu, lecas kā augstprātīgs muļķis... Tāpēc arī esi viens un būsi viens, kamēr neiemācīsies saprast, ka tu esi tikai cilvēks, kā mēs visi... Es taču neizsmērēju tevi un tavu lecīgo dabu pa presi, kad maigi pateicu aizņemta... Lai tu tagad ņemtu un sūdzētos, cik viss ir slikti," atklāta bija Deimon. Tiesa, vēlāk viņa šo ierakstu izdzēsa.

Noslēpumainā ukraiņu daiļava Bembija

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Savukārt aizvadītā gada decembra sākums bija pirmā reize, kad slavenību fotogrāfiem izdevās Porziņģi pieķert kopā ar kādu daiļaviņu. Amerikāņu paparaci pie kāda Ņujorkas naktskluba pamanīja viņu kopā ar simpātisku meiteni.

Aizokeāna tabloīdi ziņoja, ka Porziņģis un viņa pavadone no naktskluba devušies prom vienā auto. Drīz vien tapa zināms, ka noslēpumainā meitene ir "Instagram" modele Darja jeb vienkārši Daša, kura sociālajos tīklos rosās ar vārdu Bembija.

Vēlāk savas simpātijas latviešu sportistam meitene apliecināja, sirsnīgi atbalstot viņa komandu. Savukārt janvāra sākumā Bembija sociālajos tīklos publicēja pašbildīti, kas bija papildināta ar divdomīgu vēstījumu "tu man patīc".

Faniem nepaslīdēja garām faks, ka Porziņģis bildītei piespiedis sarkano sirsniņu jeb "patīk", un jau atkal uzvirmoja jautājums, kādas gan ir abu jauniešu attiecības.

Jāatzīmē, ka nesen Bembija atklāja savu izcelsmi. Līdz šim publiskajā telpā izskanēja minējumi, ka Darja ir dzimusi Maskavā, bet meitene atklāja, ka patiesībā viņa ir no Ukrainas. Viņas tētis ir ukrainis, bet mamma – krieviete.

spicy

A post shared by D A S H A (@bambie_girl) on Jan 24, 2018 at 8:19am PST

Im wiser from the waves you made

A post shared by D A S H A (@bambie_girl) on Jan 16, 2018 at 4:10pm PST

currently experiencing food coma after Thanksgiving day 👀

A post shared by D A S H A (@bambie_girl) on Nov 24, 2017 at 11:46am PST

Džena, kuras formas liek faniem jukt prātā

Foto: Vida Press

Savukārt pēdējās nedēļās Porziņģa vārds visbiežāk tiek saistīts ar amerikāņu daiļaviņu, fitnesa entuziasti Dženu Selteru, kuras dibens savulaik tika atzīts par pašu slavenāko visā internetā.

Decembrī Dženas klātbūtne Porziņģim īpaši veiksmīgajā Ņujorkas "Knicks" spēlē pret "Lakers" dažiem asprāšiem deva iemeslu aizdomām, ka flirts ar "Instagram" skaistulēm ir sportista slepenais spēka avots.

Nesen šī teorija atkal apstiprinājās – aizvadītajā nedēļā "Knicks" spēlē pret Bruklinas "Nets" Porziņģis savai komandai ne tikai palīdzēja izcīnīt uzvaru ar 28 gūtajiem punktiem, bet arī laboja savu NBA tālmetienu rekordu. Vērot spēli klātienē bija ieradusies arī Džena.

Abi joprojām turpina apmainīties ar virtuāliem uzmanības apliecinājumiem – Porziņģis to dara, nospiežot "patīk" atzīmi kādai Dženas bildītei, bet daiļaviņa pirms kāda laika mudināja visus atbalstīt sportistu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles balsojumā.

Tiesa, janvāra sākumā Džena izdevumam "The New York Post" bija norādījusi, ka viņa un Porziņģis esot tikai labi draugi. Savukārt simpātiskās meitenes māte steidza piebilst, ka nekad jau neko nevarot zināt.

🦋

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on Jan 31, 2018 at 8:14pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!