Foto: Vida Press/Instagram.com/bambie_girl
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigznes Kristapa Porziņģa fani nepagurdami seko līdzi viņa virtuālajam flirtam ar "Instagram" daiļaviņām, un kā viena no spilgtākajām sportista simpātijām minama Darja jeb vienkārši Daša, kura sociālajos tīklos pazīstama kā Bembija.

Plašāka sabiedrība par Porziņģa un Bembijas flirtu uzzināja decembra sākumā, kad modrie paparaci abus kopā pieķēra pie kāda Ņujorkas naktskluba. Noslēpumainā skaistule, kura "Instagram" tīklā sapulcējusi vairāk nekā 63 tūkstošus fanu, nesen atklājusi savu izcelsmi.

Ja līdz šim publiskajā telpā izskanēja minējumi, ka Darja ir dzimusi Maskavā, tad tagad tapis zināms, ka patiesībā viņa ir no Ukrainas.

"Daži no jums prasa, kāda ir mana tautība. Mans tētis ir ukrainis, bet mana mamma ir krieviete. Es piedzimu Ukrainā un šobrīd dzīvoju Ņujorkā. Un kā ar jums?" saviem sekotājiem sociālajos tīklos atklājusi Darja.

Pateicoties flirtam ar Porziņģi, komentāros sarosījušies arī daži latvieši. Kāds puisis norādījis, ka "es nāku no Liepājas, tā ir Kristapa Porziņģa bērnības pilsēta", kā arī piemetinājis, ka arī viņa meitene esot krievu un ukraiņu izcelsmes, kas esot ļoti skaista kombinācija. "Tas ir forši," uz komentāru atbildējusi Bembija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!