Foto: Vida Press/AFP/Scanpix/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigznes Kristapa Porziņģa uzmanības apliecinājumi "Instagram" modelei un fitnesa iedvesmotājai Dženai Selterai likuši uzvirmot neprātīgai teorijai, ka sportists spēku un iedvesmu smeļas, flirtējot ar daiļaviņām. Fani tam guvuši kārtējo apstiprinājumu.

Decembrī Dženas klātbūtne Porziņģim īpaši veiksmīgajā Ņujorkas "Knicks" spēlē pret Losandželosas "Lakers" dažiem jokdariem deva iemeslu aizdomām, ka tieši flirts ar "Instagram" skaistulēm ir sportista slepenais spēka avots, un šonedēļ atkārtojies ļoti līdzīgs scenārijs.

Otrdien notikušajā "Knicks" spēlē pret Bruklinas "Nets" Porziņģis savai komandai ne tikai palīdzēja izcīnīt uzvaru ar 28 gūtajiem punktiem, bet arī laboja savu NBA karjeras tālmetienu rekordu, realizējot sešus no astoņiem tālmetieniem. Tāpat arī viņš gūto punktu ziņā panācis Andri Biedriņu.

Klātienē skatīties abu Ņujorkas klubu dueli "Madison Sqare Garden" bija ieradusies arī Džena, kura par to savus atbalstītājus informējusi ar sociālo tīklu starpniecību, "Instagram" īsajos video stāstiņos padaloties ar kadriem no spēles.

Fakts, ka Porziņģim arī šoreiz, kad skatītāju rindās atradās Džena, laukumā tik ļoti veicās, ar jaunu sparu licis izskanēt fanu teorijai par to, ka sportista spēka avots ir flirts ar daiļaviņām.

24 gadus vecā ņujorkiete, kuras foto savaldzinājuši pat Porziņģi, ir viena no daudzajām interneta slavenībām, kura ceļu uz slavu bruģējusi ar veselīga un aktīva dzīvesveida popularizēšanu, kā arī sava labi trenētā auguma izrādīšanu. Selteras foto blogam izdevies sapulcēt vairāk nekā 11 miljonus fanu, bet viņas dibens nereti tiek dēvēts par visslavenāko sociālajos tīklos.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!