Foto: Privātais arhīvs
Lai gan domas par Krievijas šovbiznesa zvaigzni Olgu Buzovu un viņas talanta izpausmēm dalās, viens ir skaidrs – daiļaviņa zina, kā pievērst sev uzmanību un noturēt ļaužu interesi par viņas gaitām.

Buzova, kura šobrīd tiek dēvēta par dziedātāju, devusies atpūsties uz Taizemi un pie viena arī nosvinēt dzimšanas dienu. Viņas atbalstītāju armijai nav iemesla skumt par sava elka aizbraukšanu – Oļa cītīgi dokumentē teju katru savu soli, "Instagram" tīklā atskaitoties ar skaistiem un arī visai pikantiem foto.

Simpātiskā sieviete pēdējās dienās burtiski pārpludinājusi tīmekli ar momentuzņēmumiem no Taizemes, un tikai likumsakarīgi, ka Buzovas naskā izrādīšanās atmaksājusies ar uzviju, jo viņas vārds atkal plaši izskanējis Krievijas slavenību dzīvi atspoguļojošajos medijos.

Savukārt ļaudis, kā jau ierasts, sadalījušies divās pretēju viedokļu nometnēs – fani komentāros apjūsmo Buzovas daili, smuidro augumiņu bikini un dotumus, savukārt nelabvēļi šķendējas, ka Oļas uzstājīgie centieni pievērst sev uzmanību esot pagalam apnicīgi un kaitinoši.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!