Foto: Vida Press
Britu princis Harijs kopā ar savu līgavu, amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu šonedēļ devies oficiālā vizītē uz Velsu, un līdz šim par vienu no iekārojamākajiem vecpuišiem pasaulē dēvētā vīrieša topošā sieva atkal mugurā bija uzvilkusi kaut ko ievērības cienīgu.

Britu Mediji vēsta, ka Megana karaliskajā ģimenē ienesusi jaunas vēsmas. Viņa jau vairākkārt pārkāpusi karalisko ģērbšanās etiķeti, un, lai gan daļa stila ekspertu uzskata, ka prinča līgavai vajadzētu kļūt uzmanīgākai, daudzus viņas vienkāršība ir pilnībā apbūrusi.

Šonedēļ Kārdifā Megana bija ģērbusies viscaur melnā, pirmajā acu uzmetienā izskatoties pavisam parasti un vienkārši. Tiesa, "The Daily Mail" vēsta, ka sievietes šķietami ikdienišķais apģērbs patiesībā bijis pārdomāts līdz katrai sīkākajai niansei.

Megana bija uzvilkusi dizaineres Stellas Makartnijas mēteli. Modes dizainere, kā zināms, ir kvēla dzīvnieku tiesību aizstāve. Savukārt prinča līgavas somiņa bijusi no luksusa zīmola "DeMellier". Šis brends sponsorē dzīvības glābšanas vakcīnas bērniem.

Savu diplomātisko dabu velsiešiem Megana nodemonstrējusi ar melnām džinsu biksēm, kuras, kā vēsta mediji, bijušas velsiešu zīmola "Hiut Denim" darinājums.

Tāpat arī Meganai ausīs bijuši atšķirīgi auskariņi, un arī šīs rotas radījuši dizaineri, kuri dedzīgi iesaistās labdarībā, aizstāv cilvēku tiesības un rūpējas par dzīvniekiem.

Iespējams, Harija topošajai sievai tas sanācis pavisam nejauši, tomēr stila pārzinātāji sliecas domāt, ka ik katrs apģērba gabals, kas bija mugurā Meganai, bija sīki pārdomāts, lai viņa ne tikai izskatītos eleganti, bet koptēls simbolizētu arī viņas uzskatus par sabiedrībā aktuālām problēmām. Fakts, ka viņa tik ļoti bija piedomājusi pie sava stila, izpelnījies milzu sajūsmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!