Foto: Vida Press
Amerikāņu aktrisei Melānijai Grifitsai daudzkārt nācies uzklausīt fanu pārmetumus, ka viņa esot rīkojusies pavisam negudri, ar plastiskajām operācijām izķēmojot savu seju, un kinozaigzne nesen atkal manīta, iznākam no skaistuma klīnikas.

Slavenību fotogrāfi šonedēļ piefiksējuši Grifitsu, kad viņa pametusi kādu plastikas ķirurģijas klīniku Beverlihilsā. Aktrises degunu sedzis plāksteris, kas licis izskanēt dažādiem minējumiem par to, ko viņa darījusi slimnīcā.

Ņemot vērā to, ka Grifitsa nekad nav slēpusi, ka viņa mākslīgi uzlabojusi savu izskatu, lielu atsaucību guvusi versija, ka viņa gūlusies zem skalpeļa, lai pārveidotu savu deguntiņu.

Tiesa, kā vēsta ārzemju mediji, šoreiz gan aktrisei, iespējams, nācies graizīt degunu piespiedu kārtā. 2009. gadā Grifitsai uz deguna tika konstatēts ādas vēzis. Ārsti toreiz izgrieza ar vēzi inficētos audus.

Savukārt "Us Weekly" aizvadītā gada rudenī vēstīja, ka Grifitsai uz deguna atkal parādījies nelabvēlīgs veidojums, kas izgriezts, un tabloīds pieļāvis, ka nesenā vizīte klīnikā bijusi sastīta ar šo pašu problēmu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!