Foto: Publicitātes foto

Janvāra beigās pie TV3 skatītājiem atgriezīsies seriāls "Svešā seja", un projekta otrajā sezonā jau iepazītajiem varoņiem pievienojies pulciņš jaunu seju.

"Seriāla otrā sezona būs bagātīga ar pārsteigumiem – būs lielas rokādes scenārijā, jauni tēli un gaidāmas arī ievērojamas vizuālās pārmaiņas. Jaunajā seriāla "Svešā seja" sezonā lielāku skatītāju uzmanību pievērsīsim galveno varoņu uzvedībai, akcentējot mīlestību, savstarpējās attiecības un ģimenes vērtības. Vizuālās pārmaiņas būs ne tikai, pievienojoties jauniem personāžiem, bet mainot arī vizuālo noformējumu, jo seriāls tiks bagātināts arī ar dabas ainavām," solījusi seriāla producenta Baiba Saleniece.

Līdztekus jau iemīļotajiem seriāla varoņiem Henrijam Muižniekam (Zigurds Neimanis), Ērikai (Vita Vārpiņa), Bruno (Niklāvs Kurpnieks), Džeinai (Elīna Avotiņa), Madarai (Dārta Daneviča) un citiem seriālam jaunas sejas.

Pirmie no vārdiem, ko atklāj seriāla veidotāji, ir Indra Burkovska, Andris Bērziņš, Iveta Pole, Egils Melbārdis un Mārtiņš Egliens, bet vairāk par jaunajiem tēliem uzzini galerijā zemāk.

Jaunie personāži paspilgtinās un mainīs seriāla notikumu gaitu, vairāk akcentējot romantiku, mīlas trijstūru un ģimenes attiecības, kriminālo sižeta līniju atstājot otrajā plānā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!