Foto: AFP/Scanpix/LETA
ASV prezidenta Donalda Trampa un viņa dzīvesbiedres Melānijas savstarpējās attiecības, ķermeņa valoda un izturēšanās vienam pret otru ne vienu reizi izraisījusi neizpratni, un šonedēļ lauleņi atkal apliecinājuši – viņi abi ne vienmēr atrodas uz viena viļņa.

Ārzemju mediju ievērību izpelnījušies foto, kas pirmdien uzņemti Palmbīčā, kad Tramps kopā ar sievu un abu kopīgo dēlu Baronu atgriezies Baltajā namā no brīvdienām, kuras trijotne pavadījusi greznajā "Mar-a-Lago" kompleksā.

ASV pirmo ģimenīti ceļā uz lidmašīnu pārsteidzis lietus un vēja brāzmas. Prezidentam nācies patverties zem liela lietussarga, ko viņš turējis, cieši iežmiegtu plaukstā. Savukārt Melānijai un Baronam nācies palikt bešā.

Tramps nedz vienu, nedz otru nav paaicinājis viņam piebiedroties zem lietussarga, un šis prezidenta žests, kas, kā vēsta ārzemju mediji, nepavisam neesot bijusi džentlmeņa cienīga rīcība, samulsinājis un nepatīkami pārsteidzis stila un uzvedības etiķetes ekspertus.

Tāpat arī daudzi bijuši neizpratnē par to, ka Tramps nav pagaidījis savu sievu. Tā vietā, lai sniegtu Melānijai palīdzīgu roku, viņš naski uztipinājis pa kāpnēm uz lidmašīnas ieeju viens pats, nemaz neliekoties ne zinis par sievu un dēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!