Foto: Vida Press
Daži ļaudis skaistuma vārdā savam ķermeni ir gatavi nodarīt briesmu lietas un izciest nepanesamas sāpes. Arī par brazīliešu "dzīvo Kenu" dēvētais plastiskās ķirurģijas upuris Rodrigo Alvess ierindojams to neprāšu vidū, kas jau sen pārkāpuši visas robežas. Nesen viņam veikta ribu izņemšanas operācija.

34 gadus vecais Alvess ir iztērējis vairāk nekā pusmiljons eiro par dažādām operācijām un skaistuma procedūrām. Kopumā viņa veiktas aptuveni 60 dažādas manipulācijas, un šonedēļ viņš kļuvis par pasaulē pirmo vīrieti, kuram izņemtas ribas.

Kā vēsta izdevums "The Sun" operācija norisinājusies Losandželosā. Sarežģītā un ļoti bīstamā procedūra ilgusi vairākas stundas, un tās laikā plastiskās ķirurģijas upurim izņemtas četras ribas.

"Viņš jau var piecelties un arī apgulties, bet viņš izjūt milzu sāpes. Viņam ir sajūta, ka viņam pāri ir pārbraucis kravas auto, viņam tiek doti ļoti spēcīgi medikamenti," Alvesam pietuvināts avots sacījis izdevumam.

Jāatzīmē, ka operācija arī dokumentēta foto un video. Atkopšanās process būs smags un ilgs, tāpat arī dakteri brīdinājuši vīrieti, ka ribu izņemšana var ietekmēt viņa iekšējo orgānu darbību, īpaši viņa plaušas.

Spītējot milzu sāpēm, Alvess dažas dienas pēc oprācijas devies nelielā pastaigā pa Beverlihilsu, lai fotogrāfiem lepni atrādītu savu šmaugo vidukli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!