Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA

Šobrīd rit Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles balsojums. Tajā cīnās arī latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, kuru atbalsta īsta fanu armija.

Porziņģa atbalstītājiem pievienojies arī Holivudas jaunais talants, aktieris Ansels Elgorts, kurš pagājušajā gadā kino skatītājus priecēja aizraujošajā asa sižeta muzikālajā filmā "Zaļknābis pie stūres" ("Baby Driver").

Elgorts jau Ņujorkas "Knicks" sociālajos tīklos izplatītajā vēstījumā bija aicinājis atbalstīt Porziņgi balsojumā, bet tagad viņš arī savā privātajā "Twitter" profilā mudinājis cilvēkus atdot balsi par latviešu basketbolistu.

"Sekošu visiem, kuri palīdzēs iebalsot Porziņģi Visu zvaigžņu spēlē," savā "Twitter" profilā sola Elgorts, atgādinot, kā tas pareizi jādara.

23 gadus vecais Ņujorkā dzimušais Elgorts popularitāti iemantojis ar dalību 2014. gada filmā "Citādie" ("Divergent") un divos tās turpinājumos, kā arī romantiskajā drāmā "The Fault in Our Stars", bet par viņa lielo "izlaušanos" uzskatāma galvenā loma filmā "Zaļknābis pie stūres", kas jaunajam aktierim atnesa arī pirmo "Zelta globusa" nomināciju kategorijā "Labākais aktieris mūziklā vai komēdijā".

Jau vēstīts, ka balsot par sev iecienītajiem NBA spēlētājiem var līgas mājaslapā "NBA.com" un aplikācijā "NBA App", kā arī "Twitter", "Facebook", "Google" un pirmoreiz caur "Amazon Alexa".

Šīs sezonas balsojuma jaunieviesums ir dienas, kurās atdotās balsis tiks pieskaitītas dubultā, un vēl nekas nav nokavēts – to var darīt arī 11., 12. un 15. janvārī.

Starta sastāvu dalībnieki un komandu kapteiņi kļūs zināmi 18. janvārī, bet rezervisti tiks nosaukti piecas dienas vēlāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!