Foto: Publicitātes foto

Strauji tuvojas Latvijas Televīzijas dziesmu un izpildītāju konkurss "Supernova", un tā gaidās pusfinālā iekļuvušie izpildītāji steidz veidot savu dziesmu videoklipus.

Viņu pulciņam pievienojusies arī meiteņu grupa "Hypnotic", prezentējot savas "Supernovas" dziesmas "Pray" videoklipu.

Dziesmas "Pray" autores ir pašas trio meitenes – Sabīne Berezina (pēc laulībām pieņēmusi uzvārdu Geiba) un Beatrise Heislere, bet dziesmas mūzikas producents ir labi pazīstamais Rassell (Ruslans Kuksinovičs).

Kā vēsta dziesmas izpildītājas, tās "pamatdoma ir viena – mēs lūgsim par labāku pasauli, par to, lai pasaulē nebūtu kari, varas dalīšanas, nabadzība, bezdarbs, bezatbildība, lai mēs dzīvotu laimīgi, saticīgi, veseli un drošībā".

"Vienvakar skatījos ziņas un pēkšņi ziņās atkal bija sprādziens – cilvēki gājuši bojā teroraktā. Un tad es pie sevis domāju – kas notiek pasaulē? Piesēdos pie klavierēm, un dažu minūšu laikā man atnāca melodija un vārdi. Studijā ar Beatrisi nedaudz pielabojām un kopā izdomājām šo dziesmu iesniegt arī "Supernovai", lai varbūt vēl vairāk cilvēku sadzirdētu mūsu emociju "sprādzienu". Es ticu tādiem brīnumiem!" par dziesmas tapšanu stāstījusi Sabīne.

Trio "Hypnotic" aicina atbalstīt viņas dziesmu "Pray" Latvijas Televīzijas dziesmu konkursā "Supernova 2018" Latvija pusfinālā, kur meitenes uz skatuves kāps 10. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!