Foto: Publicitātes foto

Negaidītu pavērsienu piedzīvos seriāla "Svešā seja" fani – pirmajā projekta sezonā iepazītais Rihards Muižnieks, kura lomā redzējām Dailes teātra zvaigzni Ģirtu Ķesteri, no skatītājiem atvadīsies.

"Ģirtu Ķesteri mēs vairs neieraudzīsim šajā seriālā un ar matiem," žurnālam "Ievas Stāsti" atklājis aktieris.

"Man labāk patīk savs veidols. Seriāla pamatā ir stāsts, kuram nav ne sākuma, ne beigu, ne turpinājuma. Scenāristi veido tēlus, mēģina padarīt tos skatītājiem tīkamus vai netīkamus. Viņi piedalās tēlu dzīvē, un likumsakarīgi kādam personāžam ir sākums un diezgan ātras beigas. Priekškars aizveras, un man ir lemts aiziet. Bet tas nav fatālisms, seko jauni izaicinājumi," spriedis Ķesteris.

Atgādinām, ka seriāls "Svešā seja", kurā Ķesterim bija uzticēta plastikas ķirurga Riharda Muižnieka loma, pirmizrādi piedzīvoja septembrī telekanālā TV3, aizvietojot milzu skatītāju mīlestību iemantojušo "UgunsGrēku".

TV3 sabiedrisko attiecību pārstāve Ieva Ancānei "Delfi Izklaidei" Ķestera atveidotā Riharda Muižnieka tālāko likteni un to, kā atsāksies spraigie seriāla notikumi, atklāt nevarēja: "Darbs pie otrās sezonas sagatavošanas vēl aktīvi noris, tādēļ pagaidām vēl otrās sezonas sākumu nevaram nokomentēt."

Zināms, ka seriāls atsāksies 29. janvārī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!