Foto: DELFI/AFP/Scanpix/LETA/Privātais arhīvs
Aizvadītajā nedēļā karstu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no apspriestākajiem tematiem šovbiznesā.

Drūmi kadri: Kā britu jaunieši Jauno gadu sagaidīja

Foto: Vida Press

Arī gadu mijā britu jaunieši, kuri jau daudzkārt apliecinājuši savu prasmi svinēt dzīvi, nelika vilties – daudzviet Lielbritānijā jautrība sita augstu vilni un fotogrāfi spēja vien iemūžināt kolorītās ainiņas.

Lasīt vairāk

Privāti kadri: Galkina un Pugačovas bērniņi izrāda talantus

Foto: Instagram.com/maxgalkinru/

Neviens neapšauba Krievijas humorista Maksima Galkina un viņa laulātās draudzenes, estrādes dīvas Alla Pugačovas talantu, un arī abas viņu atvases – dvīņi Garijs un Ļiza – no saviem vecākiem pārmantojuši visu labāko.

Lasīt vairāk

'Eirovīzijas' visu laiku labāko dziesmu topā iekļūst četri Latvijas pārstāvji

Foto: AFI

Vecgada vakarā publiskots ikgadējais "Eirovīzijas" dziesmu tops "ESC 250", kurā apkopotas fanu iecienītākās dziesmas no visiem konkursa norises gadiem, un šogad topā iekļuvušas četru Latvijas pārstāvju izpildītās kompozīcijas.

Lasīt vairāk

Atņemts bērns un 'nopūdelētas' iespējas: Kristas dzīve pēc sociālā šova

Foto: Kadrs no video

Daudz apspriestajā telekanāla "STV Pirmā!" sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." uzvaras laurus plūca panku meitene Krista, bet pēc šova tapis zināms – viņa piedāvātās iespējas nav izmantojusi.

Lasīt vairāk

Foto: Kā slavenie latvieši gadu mijā svinēja

Foto: Instagram.com

Jaunais gads ir sagaidīts godam, un kādam par vakardienas lustīgo svinēšanu šodien droši vien atgādina galvassāpes, bet vēl kādam – telefonā uzņemtie foto un video.

Lasīt vairāk

'Muzikālās bankas' fināla šovs nenotiks; Ventspils nepaliek bešā

Foto: F64 Aivars Lembergs "Muzikālās bankas" fināla ceremonijas banketā 2016. gadā

Janvāra beigās pašmāju mūzikas mīļotāji seko līdzi vērtīgāko aizvadītā gada dziesmu aptaujas "Muzikālā banka" norisei, kas tradicionāli noslēdzās ar lielu šovu Ventspilī. Šogad "Muzikālās bankas" šovs tur nenotiks, bet pilsēta bez kāda vērienīga muzikālā pasākuma nepaliks.

Lasīt vairāk

Valdzinošā Bembija sirsnīgi atbalsta Porziņģi

Foto: LETA/Privātais arhīvs

Latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis un viņa koķetēšana ar "Instagram" modelēm izpelnījusies milzu ievērību, un fani ar neatslābstošu interesi seko līdzi sportista un dažādu daiļaviņu virtuālo attiecību līkločiem.

Lasīt vairāk

Porziņģa fanus sajūsmina 'Knicks' vēstījums latviešu valodā

Foto: Vida Press

Latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis kārtējo reizi parūpējies par prieka brīžiem latviešu faniem. Šoreiz gan tas noticis netieši – pārsteigumu sagādājusi viņa pārstāvētā komanda Ņujorkas "Knicks".

Lasīt vairāk

Dzīve ar jaunu smaidu: sociālā projekta Lauras pārvērtības pēc šova

Lai gan telekanāla "STV Pirmā!" sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." triumfēja panku meitene Krista, par īsto uzvarētāju daudzi uzskata trīs bērnu māmiņu Lauru, kurai šovs deva iespēju īstenot vienu no kvēlākajiem sapņiem.

Lasīt vairāk

'Lauku sētas' Vita ierauta krāpšanas skandālā; šova zvaigzne apvainojumus noliedz

Foto: DELFI

Šovā "Lauku sēta" lielu popularitāti iemantoja enerģiskā uzņēmēja Vita Taube, bet pēc dalības televīzijas projektā viņas dzīve apgriezās kājām gaisā – attiecības ar šovā iepazīto Intaru, kura dēļ jauniete bija pametusi biznesu un dzīvi Rīgā un devusies uz Madonu, izjuka, bet pašu Vitu emocionālie pārdzīvojumi noveda slimnīcā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!