Foto: Kadrs no video

Patīkamu pārsteigumu saviem faniem sarūpējusi pašmāju dziedātāja Liene Greifāne – viņa publiskojusi dziesmas "Walk the Talk", ar kuru viņa nolēmusi startēt konkursā "Supernova" un cīnīties par ceļazīmi uz "Eirovīziju", videoklipu.

"Mūzikas video sākotnēji filmēt nebiju domājusi, jo neticēju, ka dziesma tiks "Supernovā", taču, kad tas notika, galvā skanēja domas, ka vajadzētu uzfilmēt video versiju. Man kā studentam līdzekļu dārgam video klipam nebija, taču bija ideja un labi draugi, kuri piekrita pavadīt kopā ar mani vienu dienu un piedalīties mūzikas video tapšanā," vēsta Greifāne.

"Kad dziesma tapa, jau tad zināju, ka gribētu viņu dziedāt septiņdesmito gadu gadu stila tērpos, jo tieši šis stils man pašai ļoti patīk. Tātad ideja bija skaidra, un visi draugi ieradās šādā stilā. Viss pārējais jau burtiski ir redzams klipā," norāda dziedātāja, atklājot – filmēšana ilgusi deviņas stundas.

Videoklipā piedalījušies arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki – personības izaugsmes trenere Anna Krimele ar vīru Rafaelu, dziedātāja Elizabete Zagorska, enerģiskais Roberto Meloni un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!