Foto: Kadrs no video

Latviešu muzikālā apvienība "Transleiteris", kas ASV mediju uzmanību izpelnījās pēc dziesmas "#Porzingis" publicēšanas, īsi pirms gada nogales sniedza interviju medija "CBS" Ņujorkas rīta programmas "Gio and Jones" noslēdzošajā raidījumā, un šajā sarunā tika pieminētas gan Cēsis, gan Kristaps Porziņgis.

29. decembrī raidījums aizvadīja savu pēdējo cēlienu, atklājot, ka vadītājs Gregs ir pieņēmis jaunus izaicinājumus dzīvē un turpmāk strādās pozīcijā, kurai ir tiešāka ietekme uz Ņujorkas "Knicks" sistēmu. Izmantojot jaunā amata priekšrocības, Gregs "Transleitera" pārstāvim Edžum Ķaukulim apsolīja, ka darīs visu iespējamo, lai "Transleiteris" uzstātos leģendārajā "Madison Square Garden".

Intervijas gaitā Edžus un raidījuma vadītāji atkal atgriezās pie abu amerikāņu radiozvaigžņu iespējamās viesošanās Cēsīs, un, protams, neiztika arī bez latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa apspriešanas.

Viens no tematiem bija Porziņģa flirtēšana "Instagram" tīklā, un amerikāņu radio zvaigznes neslēpa izbrīnu – vai tiešām Kristaps Rīgā nevar atrast sev meiteni, ka viņam jālūkojas pēc "Instagram" modelēm. Edžus gan steidza paskaidrot, ka Porziņģis lielāko daļu laika pavada Ņujorkā un tāpēc ir tikai normāli, ka viņš lūkojas pēc vietējās meitenes, kuru tad vēlāk varētu atvest uz Latviju un pat apprecēt.

Ar raidījuma vadītājiem – bijušo NFL līgas spēlētāju Braienu Džonsu un radio personību Gregu Džianoti – "Transleitera" komandai ir īpašas attiecības. Vēl šajā vasarā, atbildot uz CBS pārstāvju draudzīgu pasmiešanos par Cēsīm radio ēterā, abas radio zvaigznes tika izprintētas kartona formātā un izvestas ekskursijā pa Cēsīm. Ekskursijas video guva atzinību gan Latvijas, gan Ņujorkas medijos, un vēlāk Gregs un Braiens ne tikai jūsmoja par redzēto filmiņu, bet arī atvainojās par Cēsu izsmiešanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!