Foto: Instagram.com/alexakdell/
Viena no daudzu sieviešu iekārotākajām Ziemassvētku dāvanām ir saderināšanās gredzentiņš, un īpaši krāšņu bildinājumu nesenajos svētkos saņēmusi amerikāņu miljardiera, kompānijas "Dell" dibinātāja un vadītāja Maikla Della 24 gadus vecā meita Aleksa.

Bagātie un varenie nemaz tik ļoti neatšķiras no parastajiem ļaudīm – arī viņa ar priecīgiem notikumiem steidz dalīties sociālajos tīklos. Aleksa "Instagram" tīklā padižojusies ar iespaidīgu saderināšanās gredzenu, kuru viņai pasniedzis mīļotais Harisons Refua (abi attēlā).

Kā vēsta ārzemju mediji, Harisons savai izredzētajai pasniedzis trīs miljonus ASV dolāru vērtu gredzenu, kurā iestrādāts 12 karātu briljants. Saderināšanās notikusi līgavas ģimenei piederošā kūrortā Havaju salās.

Aleksa romantiskās brīvdienas, kas vainagojušās ar bildinājumu, atspoguļojusi "Instagram" tīklā, sniedzot iespēju saviem atbalstītājiem un vienkārši ziņkārīgajiem pa atslēgas caurumu nedaudz ielūkoties bagātnieku izklaidēs.

Kā vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi, Aleksa un 40 gadus vecais Harisons iepazinās aptuveni pirms gada. Abiem aklo randiņu bija noorganizējuši draugi.

Savukārt līgavas tēva bagatība tiek lēsta aptuveni 23,7 miljardos ASV dolāru, kas viņu ierindo 38. vietā izdevuma "Forbes" veidotajā bagātāko miljardieru topā.

Forever ❤️

A post shared by Alexa Dell (@alexakdell) on Dec 26, 2017 at 10:47pm PST

What goes well with juice? @snoopdogg

A post shared by Alexa Dell (@alexakdell) on Dec 28, 2017 at 1:49pm PST

12.26.17

A post shared by Alexa Dell (@alexakdell) on Dec 28, 2017 at 9:50am PST

Sunset chasing

A post shared by Alexa Dell (@alexakdell) on Dec 25, 2017 at 8:44pm PST

Merry Chillmas 🌊

A post shared by Alexa Dell (@alexakdell) on Dec 25, 2017 at 12:23pm PST

Happy Holidays!

A post shared by Alexa Dell (@alexakdell) on Dec 17, 2017 at 12:01am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!