Foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Krievijas šovbiznesa zvaigzne Olga Buzova, kura popularitāti guvusi kā televīzijas raidījumu vadītāja un modele, bet tagad visus spēkus velta dziedātājas karjerai, savus fanus nesen pārsteigusi ar vaļsirdīgu atzīšanos, ka viņai jau aptuveni gadu nav bijis vīrietis.

Pērn izjuka Buzovas un Krievijas futbolista Dmitrija Tarasova laulība. Abi bija precējušies četrus gadus un allaž atstāja ļoti saskanīga un saticīga pāra iespaidu, un vēsts, ka šī savienība pajukusi, daudziem bija nepatīkams pārsteigums.

Pēc šķiršanās Olga ar pilnu krūti metās mūzikā. Savu sāpi viņa izklāstījusi vairākās kompozīcijās, un nesen publiskots Buzovas jaunākais hits "Wi-Fi", kurā atkal tiek apdziedātas attiecības.

"Instagram" tīklā, komentējot jauno dziesmu, Oļa vaļsirdīgi atzinusies, ka viņa jau labu laiku iztiekot bez vīrieša, jo viņa ir dzīvē daudz vīlusies un negrasās sevi visiem piedāvāt kā bezmaksas wi-fi.

"Daudzi man prasa, kāpēc es joprojām esmu viena. Tiešām, ir pagājis vairāk nekā gads, un man joprojām nav jauna vīrieša. Sākumā man bija bail, bija pat depresija, tad es sāku meklēt iemeslus sevī," klāstījusi Buzova.

Dziedātāja atklājusi – viņai gadījusies ļoti nepatīkama pieredze ar puišiem, kas izrādījušies brunču mednieki. "Sanāca tā: kāds jauns puisis man uzraksta, bet vēlāk tieši to pašu raksta citām. Šodien kāds cits jauneklis mani aicināja uz randiņu, bet es atteicu, un viņš jau satikās ar citu. Es negribu būt kopā ar šādiem vīriešiem, un es negribu draudzēties ar cilvēkiem, kas sevi izdala kā bezmaksas wi-fi, kuriem nav savas nostājas un principu," skaidrojusi Buzova.

Noslēgumā dziedātāja piebildusi – viņa savam vīrietim vēlas būt vienīgā karaliene, pretējā gadījumā viņai tādu vīrieti nemaz nevajagot.

Я счастлива 🤗 Трек #WiFi меньше, чем за час, встал на первое место в #iTunes сразу в нескольких странах 💣: #1 Russia #1 Belarus #1 Kazakhstan #1 Ukraine Вы часто спрашиваете почему я до сих пор одна?! 🤷🏻‍♀️Действительно, прошло больше года, и у меня нет молодого человека! Сначала мне было страшно, была даже депрессия, потом я начала искать причины в себе и, наверное, они тоже есть! 😔Но получается так: один молодой человек пишет мне, потом пишет тоже самое другим, сегодня другой молодой человек приглашает меня на свидание, я отказываюсь, как он уже идёт с другой! Я не хочу быть с такими мужчинами, и я не хочу также дружить с людьми которые раздают себя как бесплатный #WiFi, у которых нет позиции, у которых нет принципов...Люди #WiFi мне не нужны 👾И пускай я буду наивной, но я буду верить в сказку👸🏻 Либо я одна Королева у своего мужчины, либо это не мой мужчина!👋🏻👋🏻👋🏻Только так 😈 Спасибо всем за комментарии, я все читаю 🤗 Спасибо, что вы со мной🙏🏻 это наша общая победа 💪🏻#моилюдивсегдасомной#WiFi#еслитынемужчинааwifi#еслитынеподругааwifi

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on Dec 15, 2017 at 6:50am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!