Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 18. decembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota šova "Saimnieks meklē sievu" sezonas noslēdzošā epizode, kurā kopā ar Baibu Sipenieci-Gavari bija iespējams paviesoties piecu brašuļu sētās, lai uzzinātu, kā tad viņiem dzīvē veicies pēc tam, kad kameras tika izslēgtas.

Pirmo Sipeniece apciemoja Aivaru, kuram šovā nebija lemts atrast mīlestību. Puisis gan atzina, ka pēc dalības TV projektā viņš saņemot vēstules, bet tagad viņš ir kļuvis piesardzīgāks – pirms mesties jaunā attiecību virpulī, viņš vēlas visu sākumā rūpīgi apdomāt un izvērtēt.

Atskatoties uz šova laiku, Aivars bija strikts – viņa izvēlētajai līgaviņai Agnesei, ar kuru gan pēc skaļas scēnas uz prāmja viņš gāja šķirtus ceļus, ir jāatvainojas viņa mātei par nelāgiem izteicieniem, ko filmēšanas aizkulisēs meitene kundzei veltījusi.

Liels pārsteigums šova vadītāju gaidīja Mārtiņa sētā – tur viņa sastapa Evitu, kuru šova skatītāji bija iepazinuši kā Jāņa nolūkoto līgaviņu. Evita un Mārtiņš atklāja, ka abi viens otru pamanījuši jau tad, kad saimnieki pirmo reizi tikās ar izvēlētajām meitenēm un pēc filmēšanās komunikāciju turpinājuši.

Mārtiņš, kurš savā aicinājumā meitenēm bija īpaši uzsvēris, ka nevēlas draudzeni ar bērniņu, šo savu uzskatu ir mainījis un jau iepazinies ar Evitas dēliņu, kurš iemantojis brašā saimnieka simpātijas. Kopdzīvi Mārtiņš un Evita gan vēl nav uzsākuši, bet meitene neslēpa – viņa redz sevi kā saimnieci mīļotā sētā.
Foto: Kadrs no video
Jānis, kurš par Evitas "aizbēgšanu" pie Mārtiņa nebija zinājis, par šādu pavērsienu gan pārlieku nebēdājās, bet pašam puisim, kuram Evita bija pārmetusi pārlieku kūtrumu un iniciatīvas trūkumu, gan vismaz pagaidām sev sirdsāķīti nav izdevies atrast. Tiesa, pēc šova arī Jānis saņem vēstules no pielūdzējām, un ar kādu viņš pat ir saticies.

"Meiteņu taču netrūkst. Kaut kur jau tā īstā ir," nākotnē cerīgi raudzījās Jānis.

Daudziem skatītājiem par lielu vilšanos, arī Andris vēl aizvien ir vientuļnieka statusā. Lai gan bija cerība, ka pēc šova un kopīgā ceļojuma viņš un Neldija tomēr radīs vēlmi un iespēju vēl tikties, tā nav noticis. Uzņēmīgais kungs gan savu optimistisko skatījumu uz dzīvi ne tuvu nav zaudējis un atzina, ka ir gatavs savā sētā uzņemt dāmu, ar kuru kopīgi novecot.

Foto: Kadrs no video
Ar Pēteri un Anniju Sipeniece tikās automašīnā, kas puisi vizināja uz lidostu – jauneklis pāris mēnešus pavadīs Havaju salās, atstājot nesen iepazīto meiteni vienu. Tiesa, puisis meitenei ir nopircis divu mēnešu abonementu sporta zālē, lai draudzene būtu aizņemta.

Kā atklāja Annija, kopš šova filmēšanas beigām viņi ir daudz satikušies un kopā pavadījuši gandrīz visas brīvdienas, un meitene neslēpa – to var dēvēt par iemīlēšanos. Lai gan abi jaunieši apzinās, ka Pētera prombūtnes laikā lietas var mainīties un gan viens, gan otrs atrast kādu citu, kurā iemīlēties, nākotnē viņi raugās cerīgi. Jūtu nopietnību apliecināja arī asaras meitenes acīs, lidostā atvadoties no mīļotā, turpretim puisi priecēja tas, ka Annija, neraugoties uz nelielo rūgtumiņu, tomēr atbalsta viņa sen plānoto braucienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!