Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 18. decembra, vakarā noslēgsies šovs "Saimnieks meklē sievu", un projekta izskaņā būs iespēja uzzināt, kā tad sezonas dalībniekiem dzīvē veicies pēc tam, kad kameras bija izslēgtas.

Par saimniekšova sezonas populārāko dalībnieku uzskatām Aivars, kuram gan dalība televīzijas projektā gaidīto kāzu vietā sarūpēja vien lielus kreņķus.

Viņu savaldzināja jauniņā gaišmate Agnese, kura pret puisi siltas jūtas neloloja, un arī par otras meitenes Kristas nolūkiem īstas skaidrības nebija – daudzi uzskatīja, ka abas nesen pilngadību sasniegušās jaunkundzes šovā ieradušās vien kārē pēc piedzīvojuma un ceļojuma.

Jau noslēdzoties ceļojumam, kurā Aivars vismaz sākotnēji devās kopā ar abām meitenēm, bija skaidrs – šim saimniekam šovs nebeigsies ar došanos pie altāra.

Tiesa, Aivars nav metis plinti krūmos – pēc šova viņš saņemot vēstules un ilgojas pēc otras pusītes atrašanas. Tomēr vienu gan brašais saimnieks ir mācījies – iegūtā pieredze viņu mudinājusi labāk apdomāt vēstuļu rakstītāju nolūkus, rūpīgi izvērtējot iespējamos riskus.

"Savā dzīvē esmu daudz vīlies. Tagad es bišķi no malas paskatos, pārvērtēju situāciju, to, kā runā, kā izturas," spriež Aivars, atzīstot - tikai tad, kad jutīsies droši, dosies uz tikšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!