Foto: AFP/Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps un viņa ģimene var kaut pušu plēsties, bet tāpat viņi nekad nespēs izdabāt pilnīgi visiem. To jo īpaši spilgti apliecina interneta huligānu indīgās piezīmes viņa meitai Ivankai, kura kritusi nelabvēļu nežēlastībā šķietami laipna žesta dēļ.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Kensingtonas pils izplatīja oficiālu paziņojumu, ka britu prinča Harija un amerikānietes Meganas Mārklas kāzas notiks nākamā gada 19. maijā. Skaistais pāris laulāsies Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī.

Daudzi Hariju un Meganu sveikuši ar sociālo tīklu starpniecību, un arī Trampa meita Ivanka "Twitter" tīklā pārim veltījusi aizkustinošus vārdus

"Novēlu Meganai un princim Harijam mīlestības, smieklu un laimes piepildītu kopdzīvi," vēstījusi Ivanka.

Savukārt savā nākamajā tvītā Trampa vecākā meita vēstījusi, ka viņai neesot nekādu šaubu – Megana un Harijs gan kopā, gan katrs pats par sevi paveiks neparastas lietas.

Ivankas laipnais žests nav bijis pa prātam dažiem nelabvēļiem, kas steiguši viņu nozākāt un izsmiet. "Dārgā Kremļa Bārbija, tu tāpat nedabūsi ielūgumu," ironizējis kāds komentētājs.

Vairāki Trampa ģimenes nīdēji prātojuši, ka Ivankas žests esot bijis tīrākais aprēķins – prezidenta meita gluži vienkārši vēloties tikt pie ielūguma uz kāzām, tāpēc mēģina karaliskajai ģimenei visādi izdabāt. "Viņi tāpat negrib kāzās redzēt tavu ģimeni," dzelžainu pārliecību paudis viens no nelabvēļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!