Foto: Vida Press
Nav šaubu, ka daudzi parastie cilvēki vēlas līdzināties amerikāņu televīzijas šovu zvaigznei Kimai Kardšjanai – tas, ko viņa šodien uzvelk mugurā, rīt kļūs par jaunāko modes kliedzienu. Savukārt tad, ja kāda tikpat liela slavenība mēģina viņu atdarināt, gandrīz droši var teikt, ka Kimas pielūdzēji nebūs pārāk apmierināti.

Šonedēļ Kardašjanas fanu armiju nokaitināt izdevies amerikāņu dziedātājai Lady Gaga, kura nesen piedalījusies ziemīgā fotosesijā Soltleiksitijā. Skatuves māksliniece pozējusi baltā, pufīgā jakā, savukārt ledus karalienes cienīgu akcentu viņas tēlam piešķīruši platīnblondie mati.

Kamēr dziedātājas fani "Instagram" tīklā nav spējuši slēpt savu sajūsmu par bildēm, apberot viņu ar glaimojošiem komentāriem un sarkanajām sirsniņām, par sevi atgādināt steigusi arī Kardašjanas pielūdzēju armija, kas Lady Gaga apsūdzējusi viņu elka kopēšanā.

Kardašjana, kā zināms, jau kādu laiku lepojas ar platīnblondu sasuku. Arī viņa vēsajā laikā iecienījusi tā dēvētos "oversized" mēteļus un jakas, kas rada iespaidu, ka valkātājai apģērbs ir vairākus izmērus par lielu.

Vairāki Kimas aizstāvji prātuļojuši, ka Lady Gaga bildēs izskatās mats matā tāpat kā Kima. "Skat, vēl viena Kardašjana. Nē, pagaidiet, tā taču ir Lady Gaga," ironisks bijis kāds komentētājs, un arī daudzi citi Kardašjanas fani mūziķei veltījuši indīgas piezīmes.

Kimas aizstāvji un Lady Gaga nelabvēļi sprieduši, ka dziedātāja nekautrīgi nokopējusi ne tikai Kardašjanas ģērbšanās stilu un frizūru, bet arī grima uzklāšanas manieri. Abu slaveno sieviešu atbalstītāju savstarpējais kariņš plaši atspoguļots arī dažādos ārzemju tabloīdos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!