Foto: Vida Press

Šonedēļ latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa fanu uzmanību piesaistīja amerikāņu daiļaviņa Džena Seltera, kuras klātbūtne Porziņģim īpaši veiksmīgajā Ņujorkas "Knicks" spēlē dažiem jokdariem pat deva iemeslu aizdomām, ka tieši flirts ar "Instagram" skaistulēm ir sportista slepenais spēka avots.

Šī nav pirmā reize, kad Porziņģis ļāvies virtuālam flirtam ar kādu "Instagram" tīklā populāru daiļavu, un jāatzīst – savu latiņu basketbola zvaigzne nepazemina.

Fitnesa modeles Dženas "Instagram" profilam ir 11,7 miljoni sekotāji, un meitene zina, kā piesaistīt uzmanību – viņa regulāri publicē skaistas bildītes, kas visā krāšņumā ļauj novērtēt apetītlīgās formas.

24 gadus vecā ņujorkiete, kuras foto savaldzinājuši pat Porziņģi, ir viena no daudzajām interneta slavenībām, kura ceļu uz slavu bruģējusi ar veselīga un aktīva dzīvesveida popularizēšanu, kā arī sava labi trenētā auguma izrādīšanu.

Viņas stiprākā puse esot tieši dupsītis, kas bieži tiek izcelts arī sociālajos tīklos publicētajās bildēs un pat ikdienas gaitās. Daiļā sieviete darbojas arī kā trenere un ir apņēmības pilna iedvesmot arī citas dāmas – viņas mājaslapā var atrast neskaitāmus noderīgus padomus, piemēram, kā arī ceļojumu laikā dzīvot veselīgi vai kā sevi iedvesmot veiksmīgai dzīvei.

Dženas aizraušanās ar fitnesu, kas noveda pie tā, ka viņa pati kļuvusi par iedvesmotāju, aizsākusies vidusskolas laikā, kad viņa strādājusi sporta zālē kā administratore. Lai rastu motivāciju cītīgiem treniņiem, viņa izmantojusi savu "Instagram" profilu, kas ar laiku pulcējis plašu atalstītāju pulku. Selterai par godu pat radīts jēdziens "selterings", kas apzīmē viņas iecienītās pozas fotografējoties, kas izceļ dupsīti.

💦

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on Nov 25, 2017 at 9:18am PST

Excited to be back in LA next week! ☀️ Comment some good photographers 👀

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on Nov 21, 2017 at 2:35pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!