Foto: Vida Press
To, ka laiks nestāv uz vietas, jo spilgti apliecina fakts, ka iemīļotu šovbiznesa zvaigžņu vārdiem ziņu virsrakstos arvien biežāk līdzās tiek pieminētas viņu atvases, kuras ir pieaugušas un no saviem slavenajiem vecākiem pārmantojušas visas labākās īpašības.

Asa sižeta filmu zvaigzne Dolfs Lundgrēns, kuram novembrī apritēja 60 gadi, ir tēvs divām skaistām meitām – 21 gadu vecajai Idai un 16 gadus vecajai Grētai, kuras nākušas pasaulē viņa nu jau šķirtajā laulībā ar juvelieri Aneti Kvibergu.

Aktiera vecākās meitas Idas vārds medijos tiek pieminēts arvien biežāk. Ārzemju prese steidz vēstīt, ka viņa ir izaugusi par īstu skaistuli, un savu daili jaunā sieviete liek lietā, veidojot modeles karjeru.

Izdevums "Maxim" vēsta, ka Ida esot tik seksīga, ka viņa liks izkust jebkuram vīrietim. Lai gan Lundgrēna vecākajai atvasei pagaidām vēl nav izdevies sasniegt slavas virsotnes, viņa, pēc daudzu domām, iemieso visu nepieciešamo, lai kļūtu par zvaigzni.

Simpātiskā meitene savu slaveno tēti nereti pavada uz smalkiem Holivudas burziņiem, savukārt tam, ka viņa dzīvo ikdienā, iespējams sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību.

Viņas "Instagram" foto blogs ieinteresējis vairāk nekā 63 tūkstošus sekotāju, un daudzi uzskata – ja meitene smagi strādās, nevis gulēs uz sava tēva slavas lauriem, viņai ir visas iespējas iekarot šovbiznesu.

Wavy baby 💆🏼

A post shared by Ida Lundgren (@idaslundgren) on Dec 10, 2017 at 12:35pm PST

Red is the new red 🔺🔻

A post shared by Ida Lundgren (@idaslundgren) on Nov 26, 2017 at 10:05am PST

🐭

A post shared by Ida Lundgren (@idaslundgren) on Nov 19, 2017 at 12:32pm PST

🕷 thanks @warrendyer

A post shared by Ida Lundgren (@idaslundgren) on Nov 17, 2017 at 7:52am PST

Before & after 😊 #foodislifetho

A post shared by Ida Lundgren (@idaslundgren) on Oct 15, 2017 at 2:31pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!