Foto: Instagram.com/bambie_girl/
Par vienu no dedzīgāk apspriestajiem notikumiem nedēļas izskaņā kļuva latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa iziešana sabiedrībā kopā ar kādu noslēpumainu daiļavu. Drīz vien tapa zināms, ka daiļaviņa ar lielajām acīm "Instagram" tīklā rosās kā Bembija, bet viņas aktivitātes sociālajos tīklos ļauj gūt gana plašu ieskatu meitenes dzīvē.

Lai gan pēdējā laikā Bembija savus "Instagram" ierakstus lielākoties publicē angļu valodā, agrāk tā nebija – pirms trīsarpus gadiem sākot savas gaitas "Instagram" tīklā, meitene izvēlējās krievu valodu, un viņas draugu komentāri arī ļauj uzzināt, ka patiesībā daiļaviņas vārds ir Darja jeb vienkārši Daša.

Bembija jau ilgāku laiku dzīvo ASV, bet viņas saknes meklējamas Maskavā. Tiesa, kā liecina daiļavas aktivitātes, mājās viņa arī pirms pārcelšanās uz Ameriku ir bijusi reta viešņa, daudz laika pavadot ceļojumos.

Pirms trim gadiem meitene publiskojusi arī sirsnīgu foto, priecājoties par iespēju pēc gariem ceļojumiem atgriezties pie ģimenes – tēta, mammas un brālīša, bet šajā pavasarī viņa publiskojusi video, kas ļāvis novērtēt Bembijas muzikālo talantu, dziedot sava tēta ģitārspēles pavadījumā.

Miss my Cali love, my LA friends and beach vibes❤ p.s. I love singing w dad 😊

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on Apr 7, 2017 at 11:13am PDT

Interesanti, ka, lai gan ārvalstu medijos Bembija tiek pieteikta kā modele un arī viņas pašas publicētās bildes tā liek domāt, kādā foto parakstā vēl šoruden meitene pati atzinusi, ka nav modele. Tas, ar ko īsti nodarbojas daiļaviņa, daudz skaidrāks nekļūst, bet viņas "Instagram" konts rada iespaidu, ka visa meitenes dzīve paiet ceļojumos, ballītēs, pozējot pikantās un ne tik pikantās fotosesijās un citos priekos. Protams, nedrīkst aizmirst, ka jau daudzkārt apliecinājies – "Instagram" radītais priekšstats var būt maldinošs.

"Man raksta arvien vairāk meitenīšu, kuras vēlas dzīvot tādu dzīvi, kādu dzīvojusi es, kuras vēlas ceļot, kā to daru es, kuras vēlas būt modeles (kas es neesmu), kuras vēlas izskatīties kā es vai iegūt tādu ķermeni kā man. (..) Bet, bračiņ, skaties, dzīvē ir daudz vairāk par izskatu, dārgām drēbēm, slavu, skaistu sejiņu un lielu dibentiņu," spriedusi Darja.

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on Sep 28, 2017 at 11:19am PDT

Viņa arī atklājusi, ka bijis laiks, kad pati centusies līdzināties citām skaistām meitenēm, bēdājusies un apskaudusi modeles, mīlējusi citus vairāk par sevi un citādi bojājusi savu dzīvi, līdz vienu dienu pamodusies un sapratusi – pietiek ilgoties pēc citas dzīves. Tad arī viņa atbrīvojusies no visa liekā, iemīlējusi sevi un sākusi baudīt visu, ko dzīve spēj sniegt.

Jāatzīst, ka atšķirība starp to, kā meitene izskatījās pirms trim gadiem, kad vēl, iespējams, nebija sevi iemīlējusi un sākusi, kā pati vēsta, koncentrēties uz "savu dvēseli, prātu, iekšējo pasauli un talantiem", un tagadējo tēlu, ir acīmredzama.

Собираемся на ужин👌👸

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on Jun 8, 2014 at 12:45pm PDT

Spend your day right ☀️🌸

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on Jun 30, 2017 at 4:35pm PDT

Bembijai arī patīk atpūsties ar citām daiļaviņām, un starp viņas draudzenēm ir Krievijas "Instagram" zvaigzne Svetlana Biļjalova, kura vērīgākiem lasītājiem, iespējams, atmiņā palikusi, pateicoties šovasar piedzīvotam misēklim, kad daiļaviņai sejā iečurāja lauvēns. Abas modeles gan ar zvēriņiem nav rotaļājušās, bet šovasar kopā baudījušas smalku ceļojumu uz Amalfi piekrasti Itālijā un vēlāk laiskojušās arī Egejas jūras krastā Mikēnās.

A side of fruit with my bad bitch 😋🍉

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on Aug 14, 2017 at 10:17am PDT

Jāatzīst, ka Sveta vismaz virtuālajā pasaulē popularitātē krietni apsteidz Bembiju – viņai "Instagram" tīklā ir vairāk nekā pieci miljoni sekotāju.

Abas daiļavas ceļojumu baudījušas kopā ar vēl kādu "Instagram" tīklā ļoti populāru personu – 22 gadus veco modeli un mūzikas producentu Džeju Alvaresu, kura sekotāju skaits jau tuvojas sešiem miljoniem, un ar šo puisi Bembijai tapuši vēl vairāki mīļi kadri.

Throw back to last May in Amalfi Coast, 1000 degrees all day with no shade 💕🤘🏽

A post shared by JAY ALVARREZ (@jayalvarrez) on Jul 2, 2017 at 9:41am PDT

Getting saucy at @cavotagoomykonos with my family 😋🔥🍉

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on Aug 15, 2017 at 9:53am PDT

Puppies @jayalvarrez

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on Jan 27, 2017 at 9:05pm PST

Starp citu, to, cik maza ir pasaule, apliecina arī tas, ka Bembija pirms diviem gadiem viesojās latviešu izcelsmes modeles Lanas Zakocelas un amerikāņu diplomāta, uzņēmēja un miljonāra dēla Džastina Etzina kāzās.

The wedding ceremony was amazing, congrats to Lana and Justin😻👫👏🏻💍🇮🇹

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on Aug 23, 2015 at 2:34am PDT

Savus ceļojumu un citu skaisto piedzīvojumu foto mirkļus Daša mēdz parakstīt ar dažādām filozofiskām atziņām, bet dažkārt savās atklāsmēs ir pavisam godīga. Piemēram, pērnā gada vasarā viņa vēstīja, ka vēlas puisi, jo viņa ir nogurusi pati slavēt savu daiļo dupsīti.

Viss liecina, ka meitenei ir atvērtas daudzas durvis uz smalkiem šovbiznesa pasākumiem, un pērn viņa apmeklējusi Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā notiekošo ikgadējo Tērpu institūta noslēguma balli "Met Gala", kur tradicionāli netrūkst pasaules līmeņa izklaides jomas zvaigžņu.

#metgala2016 #outfit #herveleger

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on May 3, 2016 at 10:19am PDT

Lai gan meitene bieži ceļo, šķiet, ka pēdējos mēnešos viņas sirds pieder Ņujorkai, kur liktenis viņu vismaz uz vienu vakaru bija savedis kopā ar mūsu basketbola zvaigzni Kristapu Porziņģi.

Dear New York , You are amazing. Love , Bambi.

A post shared by B A M B I (@bambie_girl) on Oct 13, 2017 at 9:20am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!