Foto: Kadrs no video
Pirmdienas, 11. decembra, vakarā šova "Saimnieks meklē sievu" skatītājiem bija iespēja uzzināt, kā beidzās brašo saimnieku ceļojumi un kuriem no pāriem ir cerības attiecības turpināt arī tad, kad kameras būs izslēgtas.

Šajā sērijā skatītājiem bija iespēja ielūkoties, kā kopīgajā ceļojumā veicas šīs sezonas saskanīgākajam pārim Mārtiņam un Solvitai – viņi devās uz Prāgu, kur baudīja romantisku atpūtu, pārsteigumiem pilno pilsētu un viens otra klātbūtni.

Tiesa, abi nebija vienprātīgi, kā pavadīt laiku – Solvita gribēja daudz staigāt, bet Mārtiņš pie tādas slodzes nebija pieradis, un meitenei radās aizdomas, ka puisim vai nu nekas neinteresē vai arī viņš ir ļoti mierīgas dabas. Arī Mārtiņam bija radušās šaubas par ceļabiedrenes piemērotību – viņš atzina, ka Solvita viņam, iespējams, ir "pārāk pareiza".

Vēlāk gan abi "pieslīpējās" viens otram un izmēģināja kopīgu atrakciju ūdenī. "Divas dienas viņš gulēja, un šodien pēdējās trīs stundās viņš ir beidzot kļuvis par cilvēku, kas kaut ko parāda no sevis," ceļabiedru vērtēja Solvita. Abi gan kopīgā nākotnē lūkojās skeptiski – Solvita šaubījās, vai Mārtiņš ir viņas īstais vīrietis, bet puisis neslēpa, ka iekāre viņam ir zudusi.

Foto: Kadrs no video
Beidzot arī tapa zināms, kas sarūpēts Pēterim un viņa Annijai – abi jaunieši ar kemperi devās uz Igauniju. Iesākumā Annija šķita drusku neapmierināta ar šādu pavērsienu, bet beigās jau ļāvās kopīgai jautrībai ar atraktīvo ceļabiedru.

Tartu abi baudīja ūdens priekus SPA kompleksā, kur Pēteris varēja apbrīnot Annijas smuidro augumu, bet vēlāk viņi devās īpaši romantiskā laivu braucienā, kas abus jauniešus īpaši satuvināja, radot šova vadītājai Baibai Sipeniecei-Gavarei sajūtu – lai gan iesākumā Pēteris bija radījis vien nenopietna piedzīvojumu meklētāja tēlu, šeit varētu izveidoties īstas attiecības.

Arī pēc pirmās kemperī pavadītās nakts Pēteris neslēpa – viņš priecājas, ka pamodies blakus Annijai, – un viss liecināja, ka jaunieši nopietni apsver kopīgu nākotni.

Foto: Kadrs no video
Ar lielu nepacietību skatītāji gaidīja, kā veiksies Aivaram, kurš tālāko ceļojumu no Tallinas uz Helsinkiem baudīja ar sākumā paša izbrāķēto Agnesi. Puisim šis bija pirmais brauciens ar prāmi, un viņš nespēja valdīt prieku un pārsteigumu par negaidīto piedzīvojumu.

Šajā ceļojumā kaislības sita augstu vilni – te meitene Aivaram pārmeta bakstīšanu kartē ar netīriem pirkstiem, te nevarēja vienoties, ko īsti aplūkot.

Stokholmā pāris ieradās jau pavisam neomā – meiteni naktī bija pārsteidzis nelāgs pavērsiens, jo viņa bija pamodusies no tā, ka Aivars viņu glāsta. "Man tas nesagādāja prieku, man tas nepatika un sabojāja garastāvokli," neslēpa jaunkundze.

Foto: Kadrs no video
Tālākā pastaiga jau izvērtās haosā – te viens apvainojās, te otrs, ik pa brīdim abi gāja šķirti viens no otra, bet, kad mēģināja laiku pavadīt kopā, atkal sākās ķīviņi. Pēc atgriešanās uz prāmja jaunieši devās dejot, bet romantiskais brīdis atkal pārvērtās katastrofā, un beigu beigās Agnese izvācās no kopīgās kajītes un pārvācās pie paziņas, ko sastapa uz kuģa.

Pāris arī sarīkoja skaļu skandālu uz prāmja. Aivaru pieveica greizsirdība, viņš meitenei uzklupa ar pārmetumiem par to, kā viņa savos 18 gados pelna naudu, bet Agnese puisi iepļaukāja. Viņa arī paziņoja, ka brašā saimnieka bildinājumu nepieņems, un šis romantiskais stāsts beidzās ar fiasko – meitene pauda apņēmību pēc atgriešanās Rīgā nobloķēt jebkādus iespējamos puiša sazināšanās mēģinājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!