Foto: Vida Press

Vairākas latviešu modeles, kurām izdevies veidot veiksmīgu karjeru ārpus dzimtās zemes robežām, arī attiecības veidojušas ar cittautiešiem. Starp viņām ierindojama viena no labāk zināmajām Latvijas modelēm pasaulē Ginta Lapiņa.

2012. gadā Lapiņa mija gredzenus ar amerikāņu uzņēmēju Haku, kurš ir 25 gadus vecāks par modeli, un to, cik šis pasākums bija nozīmīgs Maiami saviesīgajā dzīvē, apliecina fakts, ka laulību ceremonijas viesu vidū bija populārais aktieris Metjū Makkonahijs.

Izdevuma "The New York Post" slavenību ziņu sadaļa "Page Six", atsaucoties uz anonīmu avotu, vēsta, ka Hoka un Lapiņas laulība tiek šķirta.

53 gadus vecais Ādams Hoks darbojas finanšu jomā, bet 2012. gada februārī, neilgi pirms laulībām ar Lapiņu, vīrietis iekūlās pamatīgā skandālā – viņš kādā Manhetenas naktsklubā saplūcās ar bariņu gados jaunāku vīriešu, starp kuriem bija arī Greisas Kellijas mazdēls Pjērs Kasiragi. Viņš pēc incidenta tika nogādāts slimnīcā ar sejas ievainojumiem, bet Hoks tika tiesāts par vardarbību.

Savu laulības dzīvi Lapiņa īpaši nav izrādījusi, sociālajos tīklos biežāk ļaujot ielūkoties savās profesionālajās gaitās. Kā vēsta "Page Six", pēc šķiršanās viņai, iespējams, uzradies jauns sirdsāķītis – sejas kopšanas jomas guru Braients Naits, kurš kopš pavasara bieži manāms arī Lapiņas "Instagram" bildēs.

What a weekend!What a beautiful wedding @danacip @alex_marzavin 🥂🕊🌸💑#alexprecdanu

A post shared by GINTA LAPINA (@gintalapina) on Jun 4, 2017 at 9:13am PDT

•26.11.17

A post shared by GINTA LAPINA (@gintalapina) on Nov 26, 2017 at 3:29pm PST

On Nica time #nicaragua

A post shared by Bryant Knight (@thebknight) on May 10, 2017 at 2:34pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!