Foto: Reuters/Scanpix/LETA

ASV prezidents Donalds Tramps ne vienu reizi vien samulsinājis pasauli ar saviem izteikumiem, un šonedēļ sava vīra pēdās gājusi arī viņa dzīvesbiedre Melānija Trampa, kura publiski izteikusies, ka svētkus labprāt pavadītu uz neapdzīvotas salas kopā ar savu ģimeni. Šī frāze zibenīgi kļuvusi par pamatu interneta jokdaru asprātībām.

Izdevums "NBC News" vēsta, ka Melānija šonedēļ viesojusies bērnu slimnīcā Vašingtonā, kur tikusies ar bērniņiem un atbildējusi uz viņu uzdotajiem jautājumiem par Ziemassvētku tematiku. Kāds puisēns vēlējies noskaidrot, kur pirmā lēdija vislabprātāk vēlētos šos svētkus svinēt, un viņa atjokojusi – uz vientuļas salas.

"Es vislabprātāk svētkus pavadītu uz vientuļas salas – tropiskas salas – kopā ar savu ģimeni," smaidot sacījusi Melānija.

Lai gan viņa, visticamāk, vēlējusies tikai pajokot, daudzi pieturējušies pie senās patiesības, ka katrā jokā slēpjas daļa taisnības un viņas sacīto uztvēruši burtiski, sākot izteikt minējumus par to, cik laimīga vai nelaimīga ir Melānijas dzīve Baltajā namā.

Sociālajā tīklā "Twitter" naski sarosījušies asprāši, kuri dalījušies ar dažādiem jociņiem. Tēmtura #FreeMelania jeb "atbrīvo Melāniju" ietvaros ļaudis publicējuši dažādas versijas par to, kā pirmā lēdija varētu izglābties no pienākumu nastas Ziemassvētkus svinēt Baltajā namā.

Savukārt citi jutuši līdzi Melānijai un mēģinājuši uzburt ainiņu, cik gan skumji šie Ziemassvētki būs pirmajai lēdijai, jo diezin vai kāds viņai atļaus doties uz neapdzīvotu salu.

"Tā nebija atbilde. Tas bija bēgšanas plāns," par Melānijas sacīto uzjautrinājies kāds jokdaris. Savukārt kāds cits asprātis mudinājis pirmo lēdiju uz salu paņemt līdzi arī savu vīru prezidentu un viņu tur arī atstāt.

Vēl kāds savā jokā iepinis Trampa plānus uz ASV un Meksikas robežas visā garumā uzbūvēt sienu un aicinājis arī Melānijas izsapņotajai salai apkārt izveidot nožogojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!