Foto: Privātais arhīvs
Mūžīgās jaunības kults ne vienu vien pasaulslavenu daiļavu mudinājis gulties zem skalpeļa vai uzfrišināt savu izskatu ar skaistuma injekcijām. Tomēr izdabāt faniem nav viegli – ja uz sejas parādījusies kāda jauna krunciņa, pielūdzēji nav apmierināti. Savukārt arī pārāk gluda sejiņa faniem nav pa prātam.

Šonedēļ ļaužu valodās nonākusi Krievijā populārā dziedātāja Alsu (attēlā), kura neskaitāmas reizes ierindota šīs zemes simpātiskāko sieviešu pulciņā. Skatuves māksliniecei šovasar apritēja 34 gadi, un viņas daiļrades cienītāji pauduši satraukumu, vai tik viņa nav sākusi pāragri aizrauties ar mākslīgu izskata uzlabošu.

Alsu sociālajos tīklos padalījusies ar glītiem momentuzņēmumiem, kas tapuši Krievijas jokdaru apvienības "Comedy Club" svētku raidījuma filmēšanas aizkulisēs, un par apspriestako objektu kļuvusi dziedātājas sejiņa.

Komentāru sadaļā sarosījušies nelabvēļi, kas dziedātājai pārmetuši pārlieku aizraušanos ar botoksa injekcijām, kuru rezultātā viņas seja kļuvusi neticami gluda, bet vaigi – pufīgi.

"Seja šķiet nostiepta," kritiku dziedātājai veltījis kāds komentētājs. "Vaigi izskatās uzpumpēti," analizējis kāds cits nelabvēlis. Savukārt, kā vēsta Krievijas mediji, pati Alsu nav tērējusi savu dārgo laiku, lai sevi aizstāvētu vai attaisnotu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!